Czaja95 Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Witam, mam następujący problem, chciałbym sobie kupić broń "Replika KAC PDW" (http://gunfire.pl/product-pol-1152199141-Replika-PDW-BY-808.html) i moje pytanie to czy Medyk może używać takiej broni? Posiadam już broń poręczną jest to "Replika pistoletu Ruger MK1" (http://gunfire.pl/product-pol-1152192174-Replika-pistoletu-Ruger-MK1.html) + Jakie Medyk powinien mieć umundurowanie i wyposażenie? Z góry dziękuję i pozdrawiam Czaja :) Link to post Share on other sites
Mixon Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 (edited) To tak, przede wszystkim, airsoftextreme wyrzuć z historii, nawet linkować nie warto do tego sklepu. Po drugie, broń może i masz "poręczną", ale wiesz.. ona ma 400 fpsów. Ruger zawsze służył jako snajperka dla ubogich, latając z nim w budynkach możesz się spotkać z niechęcią innych graczy. Co do samego PDW, nie jestem za bardzo w temacie, ale chyba w tym przedziale cenowym nie masz co szukać emkopodobnych. A mundur i wyposażenie... wiesz, jak chcesz się bawić w jakieś rekonstrukcje to podejrzyj na militaryphotos. Dużo bandaży, jakieś nożyce do cięcia materiału, kup sobie jakieś fajne naszywki i cargo z czerwonym krzyżem :icon_biggrin: Edited April 3, 2013 by Mixon Link to post Share on other sites
Czaja95 Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 Czyli nie opłaca się kupować na airsoftextreme? Chodzi o jakość broni czy o coś innego? Link to post Share on other sites
OFF Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Chodzi o sklep. Masz w tym dziale temat o tym sklepie nawet, prawie na samej górze. Przeczytaj. Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Nie wiem, skąd bierzesz inspiracje na medyka. I nie wiem, dlaczego uważasz, że medyk musi mieć broń inną niż wszyscy ani dlaczego nie może używać jakiegoś rodzaju broni. Link to post Share on other sites
Chemol Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Kup sobie replike i mundur jaki ci się podoba. Do kamizelki dodaj jakiś większy panel medyczny albo plecak z opatrunkami na plecy i powinno być git. Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Jako Healer musisz mieć kostur maga +20 do leczenia drużyny. A na serio, po co mu panel medyczny ;___; chociaż fakt, jak ostatnio dostałem kulkę to mi musieli rękę przyszywać bo to była bbbMax... Nie no, jako medyk po prostu przybiegasz na wezwanie i trzymasz kolege za rękę przez określoną ilość czasu. Możesz nawet z kaemem biegać. Ewentualnie na kamizelke pouch z krzyżem/opaska na ramię. Link to post Share on other sites
Czaja95 Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 (edited) 2Up^ nie rozumie, czyli PDW nie można wgl? Czy tylko z czerwonym krzyżykiem? Post, do którego odnosi się ta wypowiedź został usunięty. OFF Edited April 3, 2013 by OFF Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 (edited) Chłopie, ogarniaj i przeczytaj wszystko... Edited April 3, 2013 by SirHawk Link to post Share on other sites
OFF Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Zaraz polecą bany, ogarnijcie się. Link to post Share on other sites
arend Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Czaja, możesz posiadać każdą wybraną przez ciebie replikę. Obojętnie czy będzie oznaczona krzyżykiem, kółkiem czy nawet literką. Chyba się jasno wyraziłem. Oporządzenie też może być jakie chcesz, natomiast dedykowany sprzęt dla medyka jest: a) drogi (wręcz bardzo) b) ciężki do znalezienia (wręcz niedostępny). I proszę cię żebyś pisał po polsku bez nowomowia. Link to post Share on other sites
Czaja95 Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 Ok temat do zamknięcia, po prostu źle wyczytałem w internecie. Dziękuję za pomoc SirHawk. Link to post Share on other sites
OFF Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 W takim razie zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts