Miszcz120 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Czy ktoś wie, gdzie dorwać można w Polsce bardzo dobrą kopię AOR2? Chodzi mi o replikę umundurowania, na przykład to co firma Emerson prezentuje. Lub ktoś coś wie na ten temat kiedy w Polsce pojawi się dobra kopia, nie licząc tego co proponuje Nam producent TMC... Pozdrawiam Miszcz Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Sciągałem znajomym mundury produkcji Allwin z hong kongu, bardzo dobrze wykonane. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 A kolorki? Jestem ciekaw zarówno aor 1 jak i aor 2. Quote Link to post Share on other sites
Krave Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Kolory Allwina ( w obu wersjach ) są spoko. Nie mam porównania do oryginalnych AORów, ale są tak samo odwzorowane jak w Flyye czy Toy Soldier. Nie są to jakieś badziewiaste barwy TMC i Emersona. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ew. chińskie kopie http://www.ebairsoft...ads-p-4469.html lub http://www.ebairsoft...ith-p-5924.html :icon_razz: No fajnie, a są jakieś kopie, które pasują na osoby nieco postawniejsze niż krasnoludki ;)? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Nie widziałem, ale ten kto takie zrobi może na tym dobrze zarobić :F Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Allwin- poszukaj na dragonredairsoft, chyba najlepsze kopie "niekrawieckie". Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Allwina widziałem, same elki zostały. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Są komplety XL, przynajmniej do koszyka da się dodać. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Komplety XL są z trzeciej generacji, z dwójki same Lki zostały :(. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 3 generacja jakaś zła jest? :icon_razz: Yahalom nie bij za offtop :teethh: Zaraz was przeniosę i sobie tam będziecie mogli dalej offtopować :teethh: Y. Dziękuję Ci :D OFF Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Do stylizacji na Grom chyba nie pasi ;). Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Spodnie CP gen 3 widziałem na zdjęciach z Afganistanu np. http://gry.onet.pl/f...leria-mala.html Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 A nie jest to czasem gen.2? Gen.3 o ile mnie pamięć nie myli, nie ma tego materiału w jednolitym kolorze koło ochraniaczy. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Chyba tak. Chińczycy różnie to nazywają. Emerson jako Gen 2, TMC jako Gen 3. Pewnie się pomyliłem. Na jednym zdjęciu z treningu JW 2305 widziałem też jednego specjalsa w spodniach bez tych wstawek w CB jak coś. Tylko nie mogę tego zdjęcia znaleźć (klęczeli przy hesco w 5 osób chyba). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Tylko pamiętaj, że Currahee im też szyło takie spodnie bez durastretchu :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Tego to nie wiedziałem :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/62078-currahee/page__st__260#entry1489409 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 To, że robią takie spodnie to wiem, ale wzmianki o tym że GROM takich używa to nie widzę :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Wczytaj się w post, to znajdziesz taką wzmiankę ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Ciemna masa ze mnie :F Quote Link to post Share on other sites
Miszcz120 Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 Nie wiem co za moderator/administrator mój post dał jako początek tematu, którego bym tak nie nazwał. Głównie mi chodzi o mundur AOR2, a nie firmę Allwin. A główny temat o AOR2 jest podpisany "Kamuflaż USSOCOM". Więc prosze w moim imieniu takich rzeczy nie robić. Co do tematu, to ktoś coś wie na temat dostępności umundurowania Allwin w Polsce ? Z tego co szukałem, to nic się nie doszukałem na ten temat. Ktoś jest w stanie wypowiedzieć się na temat jakości wykonania i kamuflażu ?? Pozdrawiam Miszcz Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Wykonanie lepsze niż w Emersonie, a Emerki to aktualnie chyba jedne z najlepszych chińskich repro. No i mundur jest w rozmiarówce na normalnych ludzi, nie azjatyckie krasnoludki. Będę miał kopię Crye'a AC w MC albo AOR2 (jeszcze się nie zdecydowałem) jak tylko chińczyk się ogarnie i przyjdą to skrobnę jakiś dłuższy elaborat. Quote Link to post Share on other sites
Miszcz120 Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 Ile za kompletne umundurowanie od Crye'a i skąd bierzesz Waść? Emerson w porównaniu do TMC to jest dzień do nocy z tego co widziałem i czytałem. Pozdrawiam Miszcz Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Biorę od mojego człowieka w państwie środka. Komplet z wysyłką pewnie ze 150 baksów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts