Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co wybrać z tego asortymentu na start?

Recommended Posts

Patrząc na maskę to kierowałem się zamiłowaniem do gier, książek lub filmu na podstawie Ghost Recona Toma Clancy'ego. Ale biorąc pod uwagę właśnie praktyczność (możliwość ewentualnego oddychania :D ) stalker jak nie patrzeć będzie lepszy jak i oszczędniejszy.

@Dionazy dzięki za info, przynajmniej wiem, że nie tylko kilka osób jest za tą repliką. Na finishu zdecydowałem się jednak na właśnie nią.

PS.: Z odzieży to dresik i zwykłe buty wystarczą, no nie?

Wystarczą na początek. Jednak wraz ze wzrostem Twojego doświadczenia przekonasz się, że kamuflaż i buty także mają znaczenie dla skuteczności - i to większe, niż mogłoby się wydawać.

Rozejrzyj się za mundurami z demobilu w kamuflażach Flecktarn, albo DPM. Można je dostać za grosze, a sporo pomagają. Odpowiednie buty mogą natomiast uratować Cię przed wieloma rodzajami urazów - zarówno w terenie leśnym jak i zurbanizowanym.

Maska typu Stalker będzie lepsza od tej podanej przez Ciebie - im mniej materiału zakrywa nos i usta, tym lepiej dla Twojej ochrony oczu.

G36 od JG/GFC to dobry wybór.

Pozdrawiam.

Ja kupiłem taki komplet od tego sprzedawcy i mogę polecić. Jak będziesz kupował możesz dopisać tylko, żeby nie wcisnęli Ci spranego, bo czasami tak robią. Poszukaj tylko swojego rozmiaru.

PS. Ogólnie to poszukaj na allegro. Dużo tego jest, więc masz w czym wybierać. Może skompletujesz taniej. Ja ten komplet w mniejszym rozmiarze zgarnąłem za 45 zł.

Edited by MrStone

Masz "Kup teraz" za 350zł. Za 369zł masz nową replikę G36 z GFC (bodajże to samo co JG i ASG) z dwuletnią gwarancją.

No, ale skoro według Ciebie się opłaca to kupuj. Człowiek ponoć najszybciej uczy się na własnych błędach.

Jeżeli obawiasz się o to, że stockowe G36C od GFC/JG się nie zmieści w limitach, to przestań. Akurat te giety nadają się zarówno do CQB jak i na teren otwarty (sklepy podają, że te karabinki mają ok. 370-380 fps, z doświadczenia własnego i cudzego wiem, że te liczby są bliżej 360, a te 10 jednostek nad limit nie wyklucza cię z rozgrywek CQB).

No ale taki przykładowe 550 fps wpakowane np. w twarz z krótkiego zasięgo to już przesada no nie? Z resztą taką moc mają chyba tylko słabsze karabiny/karabinki snajperskie.Z resztą walić to, bo już trochę Off-top się robi. Dzięki za wszelaką pomoc chłopaki. PZDR !!