Luderson Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Testowałem z worka Rockets Platinum. 0,20 0,23 0,25 Latają elegancko na mid capach ,hi capach i wszystkim co mam. Na różnych lufach od stocka przez pps stalową i kończąc na guarderze. Na chrono porównując do GG fps takie same. Quote Link to post Share on other sites
JolietJake Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Rocketsy Platinum 0,25 i 0,28: testowane na lufie Madbulla oraz KM-Head. Żadnych zacięć. Latają bardzo przyzwoicie, prosto i powtarzalnie. Dobrze współpracują z systemem HU. Brak zacięć w magazynkach low oraz mid-cap. Quote Link to post Share on other sites
sensu Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Sortujecie kulki Rockets Platinium? Już dwa razy trafiły mi się 0.25g "gwiazdki" co utknęły w lufie. Miał ktoś podobne przypadki? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Rocketsów generalnie przestałem używać ale jak potrzebyję na szybko a nie ma wyboru to używam professionali butelkowych i z nimi nigdy nie miałem problemu. Quote Link to post Share on other sites
Illuminate Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Po dwuletnim fochu na Rakietki (cięły się nawet w hicapie na stockowej lufie cm028, waga 0.23 i 0.25PL, kurwica brała) z braku amunicji podczas akcji byłem zmuszony pożyczyć maga od kolegi. Byłem 100% pewien, że strzeli pierwsze dwie i zejdę się dołądować. Ku memu zdziwieniu wywalilem całego mida bez zacinki. W szoku załadowałem swoje cymowskie midy (6 stalowych, 2 plastiki) do mojej ukochanej Cymci 045 i na 8 magów nie podało mi kulki może 5 razy i max 10 kulek mi replika wypluła, co jest dla mnie wynikiem cudownym. Lufa aktualnie Tornado 6.03, sprawdzałem dziś na promyku i też podaje o dziwo. Dodam, że śmigam na lipo 11.1 i podawało bez problemu. Dodatkowo zniknął mi problem, który objawiał się, że na pełnym midzie jakieś 20 kulek replika wypluwała, a potem już normalnie. Jestem mega zadowolony z rakietek, czego owocem są 2 paczki, które do mnie już jadą <3 Podsumowując, Gunfire, odjebaliście robote perfekto, szanuje. Quote Link to post Share on other sites
PressU Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Wystrzeliłem 3 k tych kulek na zwykłej stokowej lufie, nie się nie zacięło w magach low cap też wszystko ładnie podawało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts