aimbot Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Witam Mam problem związany z przenoszeniem swojego longa 003,jak go przenosić do żadnej torby się nie mieści ,a kupić specjalną torbę jest mi trochę nie na rękę,więc zgłaszam się do was z pytaniem jak przenosicie swoje repliki chodzi mi tu o sposoby domowe (nie wiem czy napisałem w odpowiednim dziale więc nie bijcie) POZDRAWIAM Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Czarny worek foliowy (taki jak na śmieci). Zmierz ile ma strzelba, idź do dowolnego marketu i kup sobie kilka worków odpowiedniej długości. Quote Link to post Share on other sites
aimbot Posted October 11, 2013 Author Report Share Posted October 11, 2013 Jak macie jakieś propozycje podajcie przydadzą się może niektórym początkującym zawodnikom . Quote Link to post Share on other sites
czortkot Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Nogawka od starych spodni, z jednej strony zszyta, z drugiej strony związana sznurkiem. Jak jeszcze sznurek zaszyjesz z dołu, to masz pełnoprawną torbę. Arafatka, albo inna chusta, zawijasz i masz. Zawsze można poszukać pokrowca od czegokolwiek innego, na przykład od statywu aparatu, wędki, namiotu. Shotgun Short świetnie nosi się w bukiecie róż owiniętym papierem. Zawsze to miły dodatek, gdy jest się terminatorem ;) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Najzwyklejsze pokrowce na wiatrówki kosztują niecałe 20zł, więc nie jest to majątek. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Pokrowiec na gitarę basową (inne mogą być za krótkie). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) Buniek, od wiolonczeli byłby w sam raz... :hahaha:... i ile miejsca na szpej... @Aimbot, na poważnie, Otto ma rację, w każdym sklepie myśliwskim, ASG kupisz prosty brezentowy futerał za < 20 zł... Edited October 11, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Albo idź do jakiejś Ikei czy innej Castoramy i urwij sobie odpowiedni zapas tego darmowego papieru pakowego co tam dają... ;) Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Zawinięta szmata/pałatka,zszyte nogawki spodni,pokrowiec na wędkę lub wiatrówkę. Jak dla Mnie wszystko zostało powiedziane i dalsze posty są zbędne. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Stary brezentowy pokrowiec na gitarę marki Defil też będzie OK. Pokukaj w serwisach ogłoszeń lokalnych (tablica/gumtree) często ludzie oddają te szmaty za free. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Jestem fanem owijania repliki w mundur, bo każdy fikuśny pokrowiec to dodatkowa rzecz do noszenia/upychania w plecaku/zostawiania w aucie u kolegi. Można też w arafatkę czy coś Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Ja zazwyczaj owijam w bluzę/kurtkę. Nawet jak wsadzę replikę w plecak i wystaje to wystającą cześć zakrywam np. rękawem bluzy. Quote Link to post Share on other sites
aimbot Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 Jak na razie owinąłem w worek do śmieci i jest okej replika na miejsce dotarła bez otarć ,dzięki wielkie za porady. MOŻNA ZAMKNĄĆ POZDRAWIAM Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts