Borovix Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Zastanawiam się nad tym, jaką stylizację wybrać. Odpuściłem sobie pierwotne plany i zrezygnowałem z Navy SEAL ze względu na zbyt wysokie koszty takiej stylizacji. Z podobnej przyczyny odpuszczam sobie SFOD-D. I skierowałem się w stronę Marines i Rangersów. Kogo łatwiej odwzorować? Link to post Share on other sites
Sanders Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Zastanawiam się nad tym, jaką stylizację wybrać. Odpuściłem sobie pierwotne plany i zrezygnowałem z Navy SEAL ze względu na zbyt wysokie koszty takiej stylizacji. Z podobnej przyczyny odpuszczam sobie SFOD-D. I skierowałem się w stronę Marines i Rangersów. Kogo łatwiej odwzorować? Marinesi robią po 100 pompek a Rangersi tylko 50 więc łatwiej chyba odwzorować Rangersow Link to post Share on other sites
14100715 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 (edited) Rangersi będą łatwiejsi do odwzorowania dla normalnego człowieka, chyba, że popierasz Ruch Palikota Twój Ruch to wtedy Marines. ;) Edited October 26, 2013 by 14100715 Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 A nie lepiej by było JWK?? :D patriotyczniej przynajmniej :D Link to post Share on other sites
Borovix Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Nie, bo mam już eMkę i chcę wstąpić do grupy stylizującej się na US. Link to post Share on other sites
Jey85 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Sugeruj się grupą z którą się dobrze dogadasz. Link to post Share on other sites
14100715 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Dla mnie wartość mają jedynie stylizacje historyczne, ale ja to dziwny podobno jestem... Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Zależy kogo tak naprawdę chcesz robić. Czy RR czy USMC, ale z USMC gruntów, MARSOC, FR, SS? Link to post Share on other sites
kajtoo5 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 No i zależy od okresu, na który chcesz się stylizować. Bo jeśli na czas obecny, to nie wiem, czy 75th będzie taki BARDZO TAŃSZY od Navy... Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 (edited) Dokładnie. Współczesny 75th jest delikatnie mówiąc drogi ( musiałbyś SCAR-L kupić lub mocno zmodyfikować swoje M4 ). Z resztą- to jest podejście młodych- mam emkę i chcę być rengersę. Odpuść sobie chłopie bądź kup kilka ksiązek na temat konkretnej jedonski USMC, czy samego 75th RR, poczytaj trochę internetów na ten temat i zapytaj siebie samego, czy chcesz się w to bawić. Bo na razie chyba nie masz za bardzo pojęcia o czym mówisz. Zapomniałem też o zdjęciach- wejdź w temat o rangersach/USMC na wmasgu, militaryphotos, gearsocu, przejrzyj kilkaset zdjęć, zorientuj się czego używali w danym okresie i przemyśl to. Edited October 27, 2013 by MatriX482 Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 @Kajtoo, jakie Navy??? Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Pewnie chodziło mu o RIVGRU albo RIVRON chodziło. No to jest droga zabawa :D Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 wybór jest prosty :D Stylizacja na marines wyjdzie cie znacznie taniej, jest tylko jeszcze kwestia okresu na jaki chcesz się stylizować. Jeśli współcześnie to na dobry początek wystarczy ci mundur w Marpacie leśnym bądź pustynnym kamizelka IBA której repliki dość łatwo dostać i hełm PASGT który może ci zastąpić LWH. Jako bron M4a1 lub M16a4. Link to post Share on other sites
Borovix Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 Też nie chodzi mi o jakąś mega dokładną stylizację. Chcę po prostu opierać się na nich. Myślę, że wybiorę Marines. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 zacznijmy od tego, że to nawet nie będzie stylizacja. z twoich slow wnioskuję, że to będzie coś na kształt ziomeczka w oliwkowej bluzie i spodniach, polskim hałerem z napisem BORN TO KILL, który biega z m4a1 i mówi, że stylizuje się na usmc w Wietnamie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts