Taktyczny Tricerxd Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Tak jeszcze dopowiem, że gildia w której jestem jest spoko. Ostatnio nie miałem czasu by grać i nie grałem przez 1 miesiąc. Nie dostałem ani obniżonej rangi ani kicka więc bardzo się cieszę. Powiem Ci że warto być jednak mimo wszystko być w gildi(nawet grając sam), bo jeśli masz problem z questem lub jakieś pytanie lub np. chcesz zapytać się kiedy jest( no nie wiem przerwa techniczna) to zawsze możesz się zapytać. Takie jest moje ostateczne zdanie. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Jey jak chcesz się wczuwać to poszukaj jakiegoś dobrego MUDa, to są przeżycia. Kiedyś grałem w polską edycję Star Wars MUD i byłem czarodziejem w Vatt'ghernie [mud w klimacie Wiedźmina] wspaniałe wspomnienia.... niestety wspomnienia. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Silkroad online na dobrym privie ;P zabawa w pvp itp. Quote Link to post Share on other sites
Elowrzud Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Ja ci polecam w sumie Stronghold Kingdoms. Duży nacisk na strategię ulepszone plemiona nazwałbym tylko że przez klienta. I można tam się stać ekonomiczną potęgą i to w dosłownym znaczeniu tego słowa :P Wejdź jeszcze na tę stronę tam są przedstawione recenzje dużej ilości gier na przeglądarkę http://www.mmomania.pl/. Opinie użytkowników na tamtejszym forum powinny być. Lub tutaj Szukam Gry MMO Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 Szukając i sprawdzając bedę próbował pograć w "Tajemnice Cintry" świat wiedzmina w ultimie. http://uotc.pl/ Jak będzie zobaczymy. Quote Link to post Share on other sites
matti991 Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Chyba idealnym tytułem jest Arma 3 i serwery Alits life. zarabiasz, handlujesz, zabijasz, porywasz, służysz jako policjant itp itd, potrafi wciągnąć na kilka godzin, a jeśli masz ekipę która gra z Tobą to nie da się oderwać przez cały dzień. Quote Link to post Share on other sites
fabianplay Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Witam, dla wszystkich fanów gier o tematyce wojennej polecam tytuł a stroke of fate operacja walkiria. Bardzo wciągająca gra przygodowa oparta na faktach http://www.afan.pl/Produkt_Dystrybucja_Elektroniczna/stroke-of-fate-operacja-walkiria.html Quote Link to post Share on other sites
mistrz25 Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Słyszałem że Drakensang Online jest dobry podobno Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Granie w WoWa na prywatnym serwerze to nic innego jak strata czasu. Powiedz to ludziom grającym na Arena Torunament... Quote Link to post Share on other sites
Elowrzud Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Mogę ci polecić w zasadzie grę Stronghold Kingdoms jest to wersja MMO znanej Twierdzy. Dużo różnych rankingów tam istnieje od produkcji broni poprzez liczbę zabitych wilków kończąc na podbitych wioskach. W zasadzie nie musiałbyś dużo czasu poświęcać jeśli byś skupił się na ekonomii Wejdź jeszcze na tę stronę tam są przedstawione recenzje dużej ilości gier MMO http://www.mmomania.pl/. Opinie użytkowników na tamtejszym forum powinny być. Lub tutaj Szukam Gry MMO Quote Link to post Share on other sites
tomkos1234 Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Jeśli chodzi o gry wymagające myślenia to tylko Europa Universalis IV. Genialna a zarazem prosta i wciagająca. MMO gry nie znam takiej. Quote Link to post Share on other sites
Moczar Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Być może zajadę trochę starociem, ale Metin2 swego czasu był bardzo fajny i podejrzewam, że nadal można się nieźle przy nim bawić. Ja już co prawda nie gram, ale swego czasu sporo przy nim godzin zmitrężyłem :) Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Polecanie Metina to jak polecanie Tibii... Quote Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 To może Salem. http://www.salemthegame.com/ Quote Link to post Share on other sites
AgaJejWypada Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Aion oraz Tera to ciekawe MMO na czasie, Darkensag też mi przypadł do gustu. Z przeglądarkowych mogę polecić Rail nation. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 TERA jest bardzo przyjemna, zwłaszcza, gdy dołączy się do jakiegoś średniego, aktywnego klanu. Problem jest jednak ze zbalansowaniem postaci i tak te atakujące na dystans są przegięte. Quote Link to post Share on other sites
sequndos Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Jak MMO to polecam pograć w Elder Scrools: Skirym, no i starego dobrego LoL'a. A jeśli coś świeżego i sieciowo to fajny jest też Evolve - choć trzeba sie uzbroić w cierpliwość aby wbijać kolejne levele. Quote Link to post Share on other sites
jojob Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Call of duty 4 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Litości... Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 (edited) Ja polecę ci płatne MMO, ale warto wydać te 30 zł miesięcznie na abonament. Chodzi mi mianowicie o Star Wars: The Old Republic. Grałem w to przez ostatnie 3 lata (a wczesniej w kilkanaście innych mmo) i powiem, że to jedno z najlepszych mmo w jakie grałem. A jak chcesz dla odmiany postrzelać po sieci to polecam Warface od Crytek (twórcy Crysis). Pozdrawiam. Edited May 27, 2015 by wredny_bo_trzeźwy Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Dla mnie SWTOR jest zbyt archaiczny, do tego sterowanie woła o pomstę do nieba. Warface ma niezłą polską lokalizację, jest całkiem dynamiczny i niesamowicie dobrze zoptymalizowany. PS. TOR jest od jakiegoś czasu F2P. Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Znaczy według mnie te F2P w przpadku SWTOR to jest trochę taki "chłyt manketingowy". Na poziomie dobrego end-game'u raczej ciężko grać bez abonamentu. Ale jeśli chce sie zobaczyc ogólnie grę i przejść linie fabularne róznymi postaciami, to granie w ramach F2P wystarcza całkowicie. Ale być może od stycznia tego roku (wtedy zrobiłem sobie przerwę) jeszcze się coś zmieniło. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Jak z endgamem to nie wiem. Stworzyłem postać i dostałem załamania nerwowego doświadczając archaicznego sterowania postacią tylko i wyłącznie za pomocą klawiatury i niemożnością zmiany tego. Po czym wyłączyłem TORa, odinstalowałem i poszedłem na amerykańską Terę :teethh:. Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 (edited) Ja od początku gram W TOR-a konfiguracją WSAD + myszka, także działa tutaj siła przyzwyczajenia. Podejrzewam, że chodzi ci o to, że nie da się kliknięciem mychy iść gdzieś, no to tak faktycznie jest, bo chodzi sie WSAD-em albo podobnie ustawionymi klawiszami. Ale z tego co pamiętam wszysko inne dawało sie przebindować na takie ustawienia jak chciał użytkownik, choć faktycznie niektóre ustawienia startowe były niegrywalne. W każdym razie, niech każdy gra w co lubi :icon_smile: Pozdrawiam. Edited May 27, 2015 by wredny_bo_trzeźwy Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Grałem w The old Republic i także polecam warto do tej gry przysiąść i 30 zł zapłacić chyba zresztą znowu do niej wrócę :). Na plus w niej spora liczba wątków fabularnych które nie nudzą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts