Skejter Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Witam. Tak jak w tytule,zamiaruje kupić nową komorę hop up do swojej repliki.Ale do rzeczy,komora ma byc jak najbardziej precyzyjna w regulacji i przez to "celna",oraz porządnie wykonana,myślałem nad komorami madbulla,airsoftpro. Ponoć ProWin jest super,jak na tym forum przeczytałem. Tak więc Panie i Panowie,proszę o porady. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Dżizas, nie wiem, gdzieś Ty te 500 postów nabił, ale na pewno nie na tym forum. Niby stary wyjadacz, a zachowanie jak u typowego zielonego. Temat w złym dziale, składnia jak u pięciolatka nie wspominając o braku jakichkolwiek chęci do samego poszukania odpowiedzi na pytanie. Ale znaj Pan moją łaskę- nie wiem, jak zachowuje się ProWin, ale osobiście posiadam komorę od AirsoftPro, która wykonaniem praktycznie nie różni się niczym (full CNC, anodyzowana, podobna cena). Spisuje się miodzio- szczelna jak cholera, kompatybilna z wieloma gumkami, regulacja hu nawet przy maksymalnie dokręconej śrubce elegancka. Dołączona gumka do zestawu to syf, to samo dystanser, który jest po prostu za mały (przy max podkręconym hopie ledwo widać koniec gumki wewnątrz lufy), objawia się to oczywiście w niewielkim zasięgu. Przyrost około 20 fps w porównaniu do komory stockowej. Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 myśle że tu masz wszystko : http://forum.wmasg.pl/topic/100676-porownanie-komor-hop-up/ Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Hatch,cieszę się że Ty jesteś młody wyjadacz,a link widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Widziałeś link to nie to samo co "czytałem" temat z linka. ProWin Prometheus KingArms G&G, G&P Guarder cała reszta... Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 modify, systema jeszcze Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 (edited) Madbull, Ultimate też ich nie wpisałem :icon_smile: Edited December 3, 2013 by verb007 Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Dla Ciebie to komora gazowa...przeczytaj podlinkowany temat bo tutaj dostaniesz takie same odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Jeśli chodzi o najlepszą komorę to: ProWin -> AirsoftPro/SHS CNC -> Madbull Komora CNC AP/SHS jest łatwiejsza do uszczelnienia a MB ma precyzyjniejszą regulację. ProWin łączy w sobie te dwie cechy i bije konkurencję. Wszystkie te komory miałem i używałem (AP dostałem od Jana jeszcze przed premierą), więc nie są to informacje wyssane z palca. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 I o taką odpowiedź mi chodziło ? Dzięki wielkie Trzmielu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts