Wojtis908 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Witam! Chciałbym kupić sobie replikę na początek. No więc pytanie MP5 od GALAXY czy może AK47 Tactical od cmy? Chodzi mi o to żeby replika była celna i łatwa do ogarnięcie na początek. Czy dużo w tych replikach trzeba zmieniać? Jeśli te repliki są beznadziejne to podajcie jakieś inne do 450 zł. Jestem w tym temacie zielony więc proszę o w miare poważne odpowiedzi :) Linki do replik: AK 47: http://www.taiwangun.com/cm-028a-tactical MP 5: http://www.taiwangun.com/g-5k-galaxy Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Obie repliki są polecane :). Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Jeszcze jedno pytanie, która z nich będzie lepsza do szczelania się w lesie? ;) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Jeden pies :icon_lol: Praktycznie każda replika w tej cenie nadaje się do startu, parametry też mają podobne. Bierz to co bardziej Ci się podoba. Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 (edited) Cm.028 ma większy potencjał, jeśli chodzi o części zamienne, oraz względnie celniejsze, a mp5k jest poręczniejsze tak jeśli chodzi o magazynki, jak i o samą replikę. Od razu podpowiem, że w zakresie mp5 lepiej wyjdziesz na wersji z kolbą(czyli pdw), gdyż pomaga to w celowaniu. http://www.taiwangun.com/g-5-galaxy Co trzeba zmienić w obu tych replikach to gumka hop-up na zieloną GG, madbull shark, czy też systemę energy. Dalej zakup ładowarkę mikroprocesorową, i akumulator (mp5k będzie miało problem z doborem pasującego). Edited January 6, 2014 by Tomek P-ń Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Jakiej firmy kulki wybierać? Jestem mało zaawansowany w temacie więc nie wiem. Z góry dzięki! :) Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 (edited) G&G Pierwszy lepszy temat o kulkach i pada ta propozycja! Co do wagi kulek to już zależy od konkretnej repliki. Edited January 6, 2014 by durrr Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Zadawaj pytania w tym temacie, nie ma potrzeby tworzenia 20 kolejnych.. Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Liczę na to, że zadbałeś o odpowiednią ochronę oczu ;]! Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 (edited) Tak ochrona oczów jest, może nie są to gogle za 100 zł ale jest :icon_biggrin: Edited January 6, 2014 by Wojtis908 Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Daj link, ja się naprawdę przejmuje zdrowiem graczy ;]! Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Kulki GG 0.2 do mp5k galaxy, i 0.23 do cm.028 Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Masz: http://www.taiwangun.com/gogle-nv123-a-c-m-transparent ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Nie kupuj ochrony wzroku bez atestów. To są chińskie gogle. Nie kupisz nowego oka. Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Nie, nie ma mowy, nie pozwalam! To są ACMy! Chińszczyzna! Zainwestój w dobre okulary! Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Okej dobrze wiedzieć to jakie polecacie? Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Chcesz gogle czy okulary? Od tego trzeba zacząć :P. Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Tak szczerze to mi to obojętne. Wydaje mi się że te co są bardziej praktyczne :P Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Patrz np. uvex i-vo ;)! Tylko zawsze przed strzelanką strzel serią w te okulary ;] dla pewności !:D Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 okej wielkie dzięki skorzystam z tych informacji :D Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Mam nadzieję, bo wież mi, nie chcesz oberwać w oko kulką ;P! Quote Link to post Share on other sites
Maligi Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Jeśli byś chciał gogle to weź bolle defender (60zł) lub jakieś essy (ok. 100zł) z armyworld.pl i od razu jakąś szalokominiarkę to nie będziesz tak komicznie wyglądał (sprawdzone przeze mnie :icon_biggrin:). Polecam gogle, bo nie mam zaufania do okularów od czasu 2 pewnych akcji :teethh:. PS zobacz też na G36C od gfc (gfg14) Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Polecam uvex x-one, tanie i dobre, na allegro po dwie dychy od razu jakąś szalokominiarkę to nie będziesz tak komicznie wyglądał również polecam szalokominiarkę, ale nie ze względu na komiczny wygląd, cokolwiek masz na myśli, tylko dla maskowania twarzy. Oliwkowa szalokominiarka mil-teca kosztuje z 15 zł Quote Link to post Share on other sites
Maligi Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Miałem na myśli odpowiednie założenie szalokominiarki (polska kosztuje 5zł) na głowę podczas noszenia bolli defender, by nie wyglądać jak "rekin młot". Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Bez hełmu i tak wygląda się jak "rekin młot" ale są to jedne z najlepszych gogli w bardzo rozsądnej cenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts