Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika karabinka szturmowego CM203

Recommended Posts

Coś musi chyba być w tym co piszą koledzy wyżej. Po co pytasz o opinie jak nie przyjmujesz do siebie nic z tego co jest tu pisane. Tego nie da się nazwać repliką, ale jak uważasz, że dla ciebie warto marnować kasę, bo gwarantuję, że nie będziesz zadowolony z tego "sprzętu" to kupuj śmiało. Minie miesiąc może dwa i będziesz chciał to sprzedać i kupić coś co faktycznie strzela.

Edited by infektius

A jeśli chodzi o te emki to właściwie nie wiem dlaczego jeśli są dobre opinie o replice to ludzie patrząc na cene od razu piszą że szajs itp

To, że tak jest, zostało potwierdzone empirycznie.

Podałem Ci link do poradnika dla początkujących, gdzie zostało wytłumaczone, dlaczego Twoja propozycja to szajs. Ludzie tutaj też Ci piszą, że jest to szajs. Skoro tak się upierasz na swoim to kup tą repliką osiemdziesiątej ósmej klasy (bo w życiu nie jest to replika II klasy) i dołącz do osób, które twierdzą, że jest to szajs.

EDIT:

A jeśli chodzi o eMki od Dragon Guns to jest osobny temat o niej z rosnącą ilością opinii.

Edited by SirHawk

Wiesz dla czego piszę, że to szajs? Wydaje mi się że dlatego iż gdy czasem zaglądając na szafę ciągle znajduję resztki mojej plastikowej emki, czasem też tandetnie wykonanego plastikowego P90. Dalej kieruj się opiniami ze sklepów inernetowych, życzę powodzenia w życiu...

Edited by MrMCET

Emke Dragona ewentualnie możesz wziąć ale ta cyma na pewno będzie miała plasticzny v2.Zastanawia mnie dlaczego nie wezmiesz MP5 Galaxy stary ta replika wymiata.Na strzelance ostatnio padła mi replika, kolega przyniósł stare Mp5 PDW galaxy z kablami na kolbę. Podłączyłem 11,1 do stocka(!!!)i normalnie kosiarka zasięg jak na 4 letnie ze 40m + wysoki rof=wymiatacz na dystans 40m.A ty się chcesz pchać w emki z plastikowym gb,zrozum że nie ma dobrej emki do 650 zł a nawet od 800 zaczynają się EA poniżej to patrz tylko na specne.

Emke Dragona ewentualnie możesz wziąć ale ta cyma na pewno będzie miała plasticzny v2.Zastanawia mnie dlaczego nie wezmiesz MP5 Galaxy stary ta replika wymiata.Na strzelance ostatnio padła mi replika, kolega przyniósł stare Mp5 PDW galaxy z kablami na kolbę. Podłączyłem 11,1 do stocka(!!!)i normalnie kosiarka zasięg jak na 4 letnie ze 40m + wysoki rof=wymiatacz na dystans 40m.A ty się chcesz pchać w emki z plastikowym gb,zrozum że nie ma dobrej emki do 650 zł a nawet od 800 zaczynają się EA poniżej to patrz tylko na specne.

Ja to nie chce kupować tej emki z cymy, tylko chciałem znać opinie na jej temat.Zaciekawiła mnie ta replika, ale nie żeby ją od razu kupować.
Ja to nie chce kupować tej emki z cymy, tylko chciałem znać opinie na jej temat.Zaciekawiła mnie ta replika, ale nie żeby ją od razu kupować.

Jeśli nie chcesz kupować, to masz rację i nie "truj", wygląda to tak jak domagałbyś się pozytywnej opinii o czymś co ma wyłącznie negatywne :icon_confused:

Nie opieraj się na opiniach zamieszczonych na stronach sklepów, nie są miarodajne... Poczytaj temat jeszcze raz od początku i "kończ Waść, wstydu oszczędź" - Sobie. :sciana:

Ps

Na przyszłość pisz w odpowiednim dziale, ta replika nie kwalifikuje się do "II klasy", mam wątpliwości czy można ją zakwalifikować choćby do "Tanich replik", do tego przydałby się dział "Badziewne repliki"...

Edited by Powała
  • 1 month later...