patro5140 Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Witam! Tak z ciekawości chcę zapytać co sądzicie na temat tej repliki http://gunfire.pl/product-pol-1152202057-Replika-karabinka-szturmowego-CM203.html.Nie znalazłem w interneci praktycznie żadnej opini o niej. Może ktoś ją ma??Co o niej myślicie? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Spójrz na cenę i odpowiedz sobie sam, w oparciu o poradnik znajdujący się na tym forum. Quote Link to post Share on other sites
patro5140 Posted January 26, 2014 Author Report Share Posted January 26, 2014 Spójrz na cenę i odpowiedz sobie sam, w oparciu o poradnik znajdujący się na tym forum. A podasz linka, bo nie bardzo wiem gdzie szukać?? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Załóżmy, że się nad Tobą lituję ;) http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ Quote Link to post Share on other sites
patro5140 Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Wszystko pięknie i ładnie, ale to nic nie wnosi do opisu repliki. Czy jest ktoś, kto ją posiada i podzieli sie ze mną opinią na jej temat?? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Ta "replika" nie nadaje się nawet do rzucania, bo nie wraca jak bumerang... Odpuść sobie AEG-i poniżej 300.- zł. Jedynymi replikami godnymi uwagi przy niskim budżecie są: http://www.taiwangun...un-long-003-agm http://www.taiwangun.com/g-5k-galaxy lub http://www.taiwangun.com/g-5-galaxy . Edited January 28, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
patro5140 Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 http://gunfire.pl/product-pol-1152201330-Replika-karabinka-DG03T.html a ta emka od dragona?? Ale nadal czekam na posiadacza tamtej emki od cymy Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Nikt na tym forum nie bawi się takim szajsem. Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Coś musi chyba być w tym co piszą koledzy wyżej. Po co pytasz o opinie jak nie przyjmujesz do siebie nic z tego co jest tu pisane. Tego nie da się nazwać repliką, ale jak uważasz, że dla ciebie warto marnować kasę, bo gwarantuję, że nie będziesz zadowolony z tego "sprzętu" to kupuj śmiało. Minie miesiąc może dwa i będziesz chciał to sprzedać i kupić coś co faktycznie strzela. Edited January 28, 2014 by infektius Quote Link to post Share on other sites
patro5140 Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 nie używa sie takich słów jak; nikt, nigdy, na pewno.to tak na marginesie. A jeśli chodzi o te emki to właściwie nie wiem dlaczego jeśli są dobre opinie o replice to ludzie patrząc na cene od razu piszą że szajs itp Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) A jeśli chodzi o te emki to właściwie nie wiem dlaczego jeśli są dobre opinie o replice to ludzie patrząc na cene od razu piszą że szajs itp To, że tak jest, zostało potwierdzone empirycznie. Podałem Ci link do poradnika dla początkujących, gdzie zostało wytłumaczone, dlaczego Twoja propozycja to szajs. Ludzie tutaj też Ci piszą, że jest to szajs. Skoro tak się upierasz na swoim to kup tą repliką osiemdziesiątej ósmej klasy (bo w życiu nie jest to replika II klasy) i dołącz do osób, które twierdzą, że jest to szajs. EDIT: A jeśli chodzi o eMki od Dragon Guns to jest osobny temat o niej z rosnącą ilością opinii. Edited January 28, 2014 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Wiesz dla czego piszę, że to szajs? Wydaje mi się że dlatego iż gdy czasem zaglądając na szafę ciągle znajduję resztki mojej plastikowej emki, czasem też tandetnie wykonanego plastikowego P90. Dalej kieruj się opiniami ze sklepów inernetowych, życzę powodzenia w życiu... Edited January 28, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Emke Dragona ewentualnie możesz wziąć ale ta cyma na pewno będzie miała plasticzny v2.Zastanawia mnie dlaczego nie wezmiesz MP5 Galaxy stary ta replika wymiata.Na strzelance ostatnio padła mi replika, kolega przyniósł stare Mp5 PDW galaxy z kablami na kolbę. Podłączyłem 11,1 do stocka(!!!)i normalnie kosiarka zasięg jak na 4 letnie ze 40m + wysoki rof=wymiatacz na dystans 40m.A ty się chcesz pchać w emki z plastikowym gb,zrozum że nie ma dobrej emki do 650 zł a nawet od 800 zaczynają się EA poniżej to patrz tylko na specne. Quote Link to post Share on other sites
patro5140 Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 Emke Dragona ewentualnie możesz wziąć ale ta cyma na pewno będzie miała plasticzny v2.Zastanawia mnie dlaczego nie wezmiesz MP5 Galaxy stary ta replika wymiata.Na strzelance ostatnio padła mi replika, kolega przyniósł stare Mp5 PDW galaxy z kablami na kolbę. Podłączyłem 11,1 do stocka(!!!)i normalnie kosiarka zasięg jak na 4 letnie ze 40m + wysoki rof=wymiatacz na dystans 40m.A ty się chcesz pchać w emki z plastikowym gb,zrozum że nie ma dobrej emki do 650 zł a nawet od 800 zaczynają się EA poniżej to patrz tylko na specne. Ja to nie chce kupować tej emki z cymy, tylko chciałem znać opinie na jej temat.Zaciekawiła mnie ta replika, ale nie żeby ją od razu kupować. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 No więc otrzymujesz cały czas opinie, że jest to szajs :P. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 (edited) Ja to nie chce kupować tej emki z cymy, tylko chciałem znać opinie na jej temat.Zaciekawiła mnie ta replika, ale nie żeby ją od razu kupować. Jeśli nie chcesz kupować, to masz rację i nie "truj", wygląda to tak jak domagałbyś się pozytywnej opinii o czymś co ma wyłącznie negatywne :icon_confused: Nie opieraj się na opiniach zamieszczonych na stronach sklepów, nie są miarodajne... Poczytaj temat jeszcze raz od początku i "kończ Waść, wstydu oszczędź" - Sobie. :sciana: Ps Na przyszłość pisz w odpowiednim dziale, ta replika nie kwalifikuje się do "II klasy", mam wątpliwości czy można ją zakwalifikować choćby do "Tanich replik", do tego przydałby się dział "Badziewne repliki"... Edited January 29, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Mój kolega dziś dostał tę replikę - wykonana lepiej, niż plasticzaki za 2 stówki z allegro, ale wszyskto na śrubkachi i nie w systemie TM. GB z plastiku, niestety GF o tym nie wspomina, a szkoda. Zasięg 40 metrów, wiec nie jest źle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts