lska123 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Mam AGM003 i powli zaczynam zbierać kase, za 1miesiąc uzbieram kase i w oko wpadły mi -Kałach cm 0.28 -G36C od JG -Mp5 galaxy - lub jakiś inny w podobnej cenie zależy mi na jak najlepszym wykonaniu, niezawodności i zasięg przynajmniej 50m na począktu nie będe tuningował, AGM będzie to broń awaryjna. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Piszesz o tych wszystkich argumentach nowej repliki, a w oko wpadły Ci chińskie repliki II klasy... Gratuluje gustu. Proponuje jeszcze pozbierać i kupić replikę markową. G&G, G&P, KWA, ASG, EA/KA itp. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Piszesz o tych wszystkich argumentach nowej repliki, a w oko wpadły Ci chińskie repliki II klasy... Gratuluje gustu. Proponuje jeszcze pozbierać i kupić replikę markową. G&G, G&P, KWA, ASG, EA/KA itp. Nie zjadaj nowych :D co do tematu: RK-12 Quote Link to post Share on other sites
AREK99999 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Jak nie masz kasy to kup G36C od GFG tańsze,ma dłuższą gwarancje a bebechy te same właściwie to to samo tylko pod nazwa innego producenta :) Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 RK-12 to około 500zł obudowa może być plastikowa byle się nie rozpadła Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 500zł ale warto. Za 400zł dostajesz kawałek metalu obłożony mnóstwem plastiku, a w nim masz full stal, zastanów się nad dołożeniem tej stówy bo naprawdę warto. Jak jesteś uparty co do tych 400zł to weź gietę od GF. Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Gdzie można dostać? Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Może jeszcze ci rączki umyć żebyś nie ubrudził klawiatury? Chłopie, wujek google i do roboty, nie zrobimy wszystkiego za ciebie. Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Szukałem i nigdzie nie ma Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Idąc tym tropem, dołóż kolejna stówkę i weź RK-08S. Tam jest jeszcze więcej stali :teeth: Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 (edited) kolejna stówa 600zł!!?? spokojnie zaraz dołoże 10000zł Dla mnie każde 100zł się liczy Edited March 5, 2014 by lska123 Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Sory przegiełem troche Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 W sumie lepiej poczekać odłożyć i kupić konkretnie Koledzy dobrze ci polecają dołożyć i nie żałować Kupując tańszą replike na szybko w pewnym momencie dojdziesz do wniosku hmm mogłem dozbierać do czegoś innego lepszego wspomniałeś o " porządnym wykonaniu " a czekając dłużej i kupując konkretniej wiesz iż już nie dałbyś rady dłużej czekać i masz konkretny sprzęt Jak zaczniesz kulki kupować nagle zauważysz jak szybko stówka znika ;D Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Mi wykonanie AGM za 80zł wystarczy byle tylko się nie rozpad, aż tak porządne nie musi być. Edited March 5, 2014 by lska123 Quote Link to post Share on other sites
komen10 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Ja proponuję CM.041J - http://www.taiwangun.com/cm-041j?from=listing Full metal, sam mam zamiar kupić :) Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Tylko że moge wydać max 400zł. narazie jestem najlepiej przekonany do G36C Quote Link to post Share on other sites
Provvokator Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 W takim razie nie pozostaje nic poza cm.028 lub mp5 galaxy , jeżeli wolisz kałacha to będę miał w przyszłym tygodniu cm.028 z gumka guardera i lipolem z 10 mieś. gwarancji na sprzedaż Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 a G36C? bardziej przypadł mi do gustu Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Pewnie myślisz o JG/GFC. Też ok :icon_wink: Z GFC są tańsze (jeśli chodzi o wersję C) i mają 2-letnią gwarancję, więc trochę bardziej się opłacają. Tylko nie zapomnij o dobrych okularach/goglach (żadnego chińskiego szajsu). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Pewnie myślisz o JG/GFC. Też ok :icon_wink: Z GFC są tańsze (jeśli chodzi o wersję C) i mają 2-letnią gwarancję, więc trochę bardziej się opłacają. Tylko nie zapomnij o dobrych okularach/goglach (żadnego chińskiego szajsu). Jak wyżej, lub MP5K PDW, chwilowo niedostępny ale wart poszukać w innych sklepach albo poczekać na dostawę. Quote Link to post Share on other sites
MrKlon03 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Mogę ci szczerze polecić G36C od JG. Jest bardzo wytrzymały, raz nim przypiepszyłem w tory kolejowe ( nie specjalnie) i nie było śladu :P. Strzela też nie najgorzej. Po pewnym czasie zaczęły się problemy z batką, ale nie wiem czy to kwestia niskiej temperatury, czy trefnego egzemplarza :) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Nie pchaj się w stare cymy. Nowe repliki tez w zasadzie możesz sobie darować - w przypadku tanich replik, gwarancja i serwis, niezależnie od sklepu, jest mocno penisowa. Fakt, uznają ci jeśli replika prosto z pudła nie strzela, ale nic ponadto - każda inna wada będzie rozpatrywana jako naturalne zużycie... Spraw sobie konkretna replikę używaną, np coś z serii stalowych boyi rk-0x: http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/534616 http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/534745 body jest nie do zarypania, a konstrukcja zwarta i idzie ją dobrze usztywnić. Pasują też bez większych przeróbek drewna i okładziny z ak74 czy z beryla. Razem z dobrym lipo zmieścisz się w 400zet, a w razie awarii części są tanie (kompletny gb ok. 100zł) W razie bardziej amerykanistycznych gustów można się pokusić na coś z rodziny m4, np: http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/534742 są wygodne, ale ewentualny tuning jest sporo droższy i bardziej upierdliwy. Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Opowiedzcie o G36C GF/JG, podajcie wady i zalety, za 3tygodnie uzbieram kase, w nic używanego się nie pakuje. Spokojnie okulary już mam :icon_razz2: Narazie strzelamy do siebie z AGM Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Wady i zalety znajdziesz: Repliki elektryczne/ II klasa / G36 JG. Tam sobie poczytasz o tym co chcesz wiedzieć. Tutaj dostaniesz tylko wskazówki. Quote Link to post Share on other sites
lska123 Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts