kicus Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Na Śląsku w Żorach od niedawna funkcjonuje nowy sklep airsoftowy. Z założenia jest to sklep internetowy, jednak w planach jest sklep stacjonarny. Już teraz możliwy jest odbiór osobisty w Żorach. Przy 4Airsoft.pl funkcjonuje także serwis replik.Załogę sklepu tworzą ludzie ze środowiska airsoftowego, którzy zapewniają, że dołożą starań, aby było "tanio i dobrze". Z uzyskanych informacji dowiedzieliśmy się też, że sklep prowadzi akcję promocyjną (do odwołania) polegającą na wyrównaniu ceny z konkurencją. Sklep przyjmuje również zamówienia specjalne na rzeczy spoza obecnej oferty, w założeniu także z zagranicy. Na prośbę klienta sklep dowozi towar na manewry na Śląsku m.in. w Rybniku, Wodzisławiu Śląskim, Jastrzębiu-Zdroju, Bielsku-Białej, Katowicach. Szczerze polecam ten sklep. Dobry kontakt i miła obsługa. :icon_smile: Strona sklepu: http://www.4airsoft.pl/index.php Facebook: https://www.facebook.../4Airsoft.AnnaH Quote Link to post Share on other sites
Ragi Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Kompetentna obsługa, dobrze wyposażony, świetny kontakt, bardzo dobry i konkurencyjny cenowo serwis, czego chcieć więcej? :D Nic tylko polecać. ;) Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Polecam sklep ,dowieźli mi sprzęt na strzelankę lokalną więc wielki +. 5/5 :)) Quote Link to post Share on other sites
Szelest Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ceny dobre, dodatkowo załapałem się na zniżkę. Zapomniałem, że trzeba poczekać aż ręcznie naliczą rabat. Nadwyżkę zwrócili :) Kontakt bardzo dobry. Same plusy (nie jestem znajomym, żeby nie było). Quote Link to post Share on other sites
huxley Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Jeden z najtańszych sklepów w Polsce (jak nie najtańszy), dosyć szybko powiększający się asortyment, takiego serwisu replik nie powstydziły by się największe sklepy. Sklep prowadzony z zamiłowania, serdecznie Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Konradeus Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Zdecydowanie ich polecam. Kompetentna i miła obsługa. Wszystko zgodnie z opisem i za przyzwoitą cenę. Czego chcieć więcej? :) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Z kumplem parę dni temu zamawialiśny parę drobiazgów, wszystko w porządku, szybka wysyłka, szeroki asortyment jak na dość nowy sklep. Jak najbardziej można polecić. Quote Link to post Share on other sites
rolnik4 Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Dobra cena, szybka wysyłka (do mnie doszła w 1 dzień), czego chcieć więcej. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Dobry kontakt, szybka dostawa, ceny wporządku:) Duży pozytyw. Quote Link to post Share on other sites
FilipBB Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Pierwsze zakupy w sklepie już za mną. Szybka wysyłka kurierem, w paczce dostałem smar silikonowy w gratisie ;) Polecam. Quote Link to post Share on other sites
ASGpomian Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Panowie nie ma się do czego przyczepić, zamawiałem już u nich kilkukrotnie i nigdy nie było najmniejszego problemu. A Pani z obsługi telefonicznej bardzo miła i kompetentna. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
maniakaDVD Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Szybko, miło, tanio i przyjemnie. Polecam :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
sonny19992 Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 10/10 konkret obsługa szybkie wysyłki miodzio polecam Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Bardzo serdecznie polecam ten sklep, kolejny raz zamawiałem tam części - informacje o stanie zamówienia itp. wszystko tak jak być powinno. Quote Link to post Share on other sites
4Airsoft Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Witam, chcieliśmy poinformować, że mamy problemy techniczne na sklepie. Zamówienia są przyjmowane jednak nie zostaje generowany e-mail do klienta o zamówieniu. Po zatwierdzeniu zamówienie wyskakuje error, jednak widnieje ono u nas w systemie i będzie realizowane normalnie. Za problemy techniczne przepraszamy. 4Airsoft Witam, Informujemy że usterka została usunięta. Był to poważny problem i dlatego tyle to trwało ale na szczęście udało się już wszystko naprawić i teraz wszystko powinno działać bez problemu :icon_smile: tak więc zapraszamy :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Piotróś Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Perfekcyjna obsługa i wspaniały kontakt. Robiąc zamówienie w święto kiedy sklep powinien być zamknięty [może i był], moje zamówienie zostało skompletowane i zostało wysłane następnego. Ogromny plus. Quote Link to post Share on other sites
Armatage Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Solidny sklep, kontakt obsługa wszytsko super. Quote Link to post Share on other sites
kirs Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 szybka i konkretna obsługa, polecam i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
gerard Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Szybko, sprawnie i konkretnie, a do tego dobre rabaty i promocje. Polecam! Pozdro ;) Quote Link to post Share on other sites
kaczorek512 Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Super szybko sprawnie bez problemu. Obsługa bardzo miła. Ceny atrakcyjne mogę polecić w 100%. Quote Link to post Share on other sites
Fafruch Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 3 dni temu jednocześnie złożyłem zamówienia w gunfire i 4airsoft . Gunfire ciągle "pakuje" moją paczkę, a od 4airsoft już dostałem. Replika pistoletu z raportem przestrzelania, ekspresowo, bez problemu. Polecam. :) Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Jakiś czas temu kupiłem w ich sklepie na allegro m.in. zestaw cylindra BU Guardera. Niestety okazało się, że cylinder jest uszkodzony, więc od razu napisałem do nich maila z reklamacją. Nie mieli więcej zestawów cylindra ani samego cylindra tego typu na stanie, więc oczywiście zwrócili mi równowartość cylindra, żebym zakupił go w innym sklepie (a tego uszkodzonego nie musiałem nawet odsyłać). Ponadto zgodzili się na wszystkie zaproponowane przeze mnie opcje rozwiązania tego problemu. Kontakt mailowy i podejście do sprawy wzorowe - oby każdy sklep tak funkcjonował. Do tego szybka wysyłka, paczka dobrze zabezpieczona. Ode mnie mega pozytyw! Quote Link to post Share on other sites
gross Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Polecam ten sklep, rzeczowo, tanio, na czas. Quote Link to post Share on other sites
sp9wlc Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Wspólpracuje ze sklepem od początku jego istnienia, nigdy problemów nie miałem wprost przeciwnie zawsze mile zaskoczony byłem, tym bardziej milej poinformowac że znam osobiście cały personel sklepu. Godny polecenia, sumienny i rzetelny sklep. Quote Link to post Share on other sites
audiofildb Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 10/10 szybko sprawnie bez problemu jeśli masz problem z repliką doradza i wskażą co masz naprawić i to nie produktami z najwyższej pułki, dbają o klientów i udzielają korzystnych rabatów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts