Errhile Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Jak obiecałem tak sprawdziłem: bułgarskie wafle nie pasują do fastmagów na 5,56. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Raz jeszcze dziękuję :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
grzech1991 Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Tak z ciekawości, jaki to jest sklep HK? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 HK może oznaczać Honk Kong (jako część Chin) albo Hobby King (sklep). Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 W którymś z kolejnych postów autor tematu podał nie tylko adres sklepu, ale i linka do samych magazynków... Quote Link to post Share on other sites
mati-pie Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 (edited) Odkopuję temat, bo po ponad roku używania, dostrzegłem wadę i jestem ciekawy czy u Was tez tak to wygląda. Otóż dwa z czterech posiadanych przeze mnie wafli juz nie nadają sie do użycia, z powodu urwanych zaczepów. Magazynki raczej mi nie spadały, po prostu wyciągałem je z gniazda już bez zaczepu :/ szkoda ze ten plastik sie sypie, bo poza tym to najlepsze magazynki jakie miałem. I pewnie kupię kolejne ze świadomością, że będę je co jakiś czas wymieniał :D Edited October 3, 2016 by mati-pie Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Mati, gratulacje: No to starndard w tych magach niestety, plastik kruszy się dlatego, że jest w nim pin metalowy,z jednej strony do stożka, który "pracuje" przy wpinaniu magazynka w gniazdo. Naprawiałem już kilka zaczepów, zwykle trzyma. Część wkładów przełożyłem też do śliwkowych skorup z palnego, ale tania impreza to to nie jest. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Czekaj, co? Przełożyłeś wkłady do skorup od palnych? To to się da, przecież inna krzywizna jest? No i na długość pasują? Zaczynają mnie te magazynki interesować... :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 A co to, pilnika w domu nie masz? Wkłady są bardzo dobre, kumpel przywiózł mi z ostrego to wpasowałem. Krzywizna się mniej więcej zgadzała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts