Śliwa Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Jak ktoś by był chętny zagrać to pisać do Pon34lcatraz, ostanio gram nieco częściej, TSa mamy jakiegośtam więc to też nie problem ^ ^ A co do gry... Dla mnie różnica taka, że gra nie kosztuje te 50 czy 60zł (podstawka) tylko 200 bo bez premki nie opłaca się w ogóle w to grać i tyle. Na poziomie premium szanse są wyrównane i gra jest bardzo przyjemna, tyle ode mnie. Aaa żeby nie było, nowego MOHa nie polecam, beznadzieja. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ja właśnie myślę, czy by nie kupić premium bo Ci bardziej znaczący gracze poszli na mapy z dodatków. W CO-OP chętnie pogram Śliwa :P Quote Link to post Share on other sites
Katto777 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Niestety ale coraz mniej polaków gra, trzeba iść na inne serwery i nie wiem dlaczego ale zwykle niemieckich jest pełno. Też niedługo premium muszę kupić bo tych map by się więcej przydało Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ja tak samo muszę się zaopatrzyć w Premium. Chyba już potaniało do 100/120 zł? Chociaż i tak nie narzekam, biegam sobie i po ubiciu kogoś z Premium podkradam broń i ciesze się ACW'rem albo innymi ;). Brakuje mi obecnie ciasnych map, dlatego ciągle na Metro gram, bo lubię klimat kiedy wszystko jest tak napięte jak plandek na Żuku. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 (edited) Premium za 100/120zł? Nie opłaca się, jakby było te 80zł to już lepiej, ale wciąż za dużo jak za takie cuś :icon_biggrin: Ciasne mapy tak, chętnie bym zwiększył ich ilość u siebie, na nich mam najwięcej FPS :D Edited February 6, 2013 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Dlaczego się nie opłaca? Wszystkie dodatki, w dodatku wcześniejszy dostęp do nich. No i podwójny exp jak są te wydarzenia ;) Normalna cena jak za tyle dodatków. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 W sumie i tak bardziej opłacalne niż kupowanie wszystkich oddzielnie. Mimo wszystko stwierdzam, iż to Rockstar Games w ostatnich czasach zrobił najlepsze DLC jakim jest EFLC :D Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Niestety ale coraz mniej polaków gra, trzeba iść na inne serwery i nie wiem dlaczego ale zwykle niemieckich jest pełno. Też niedługo premium muszę kupić bo tych map by się więcej przydało To jest błogosławieństwo - wystarczy popatrzeć na "poziom" polskich serwerów jak G4G - 99% to sfrustrowani 14 latkowie. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Na serwerach G4G można mieć bardzo dobry wynik używając samego pistoletu i noża bo gracze nie ogarną co się dzieje. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 (edited) Grałem na G4G kiedyś ale w BC2. 14 latkowie podający się za 30 latków, straszenie adminami, a w skrajnych przypadkach rodzicami i kolegami z gangu to tam codzienność. Żenada po prostu... A jak ktoś lepiej grał (vel ja) od razu był hejt od wh i haxów. Edited February 9, 2013 by cyp Quote Link to post Share on other sites
Ved Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Grałem na G4G kiedyś ale w BC2. 14 latkowie podający się za 30 latków, straszenie adminami, a w skrajnych przypadkach rodzicami i kolegami z gangu to tam codzienność. Żenada po prostu... A jak ktoś lepiej grał (vel ja) od razu był hejt od wh i haxów. To czatu się nie czyta (nic dobrego tam nie piszą), dzieciaki olewa i idzie na inny serwer. Chyba że lubisz takie dzieciaczki powkurzać ;) Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Coś w stylu pierwszych edycji CS-a, jak grałeś w lepszy sposób to było wielkie halo. A co do BF-a to wg mnie najlepszy jest BC2 z polskim dubbingiem zwłaszcza Baki i Pazury. Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Ja zapraszam na serwer Burdel na HC battlelog.battlefield.com/bf3/pl/servers/show/03f64d2a-b195-4dd6-b06a-95ab76368e65/1-BURDEL-Hardcore-Polski-Serwer/ wszystkich którzy uważają że na serwerach G4G nie ma skilla zachęcam aby pograli w przeciwnej drużynie niż ludzie którzy siedzą na ich Team Speaku zapewniam was że w większości przypadków gra przeciwnej drużyny zamyka się na respie. Chociaż tego nie widać serwer jest na G4G a admini mają od 25-49 lat żeby nikt nie pisał ze admini to 14 latki. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Admini są ogarnięci? :P Kiedyś dostałem od nich bana na CoD4 za to, że zwróciłem normalnie uwagę jednemu z adminów.. i z tego co słyszałem od kolegów grających na ich serwerze w BF3 niby nic się nie zmieniło. Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Ludzie jakoś nie narzekają serwer jest prawie zawsze pełny, trzeba stać w kolejkach. O czymś to świadczy. Ja gram od roku i jestem zadowolony. 1 admin zdarzył się tylko nie odpowiedzialny przez co został wyrzucony. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) Wyjątki potwierdzają regułę w takim razie. Bo ja z g4g mam tylko takie doświadczenia jak opisane w moim poscie wyzej. Edited March 5, 2013 by cyp Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/412a96e8-7997-450f-a95d-6629fa7bff38/ESS-Air-maps-I-750-Ticket-I-Fast-vehicle-I-24-7-G4G-pl/ zapraszam :P Quote Link to post Share on other sites
LaxerN Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Wiecie może jakie kamizelki noszą amerykańscy żołnierze w pierwszej misji kampanii, tej o nazwie operacja łamacz mieczy? Quote Link to post Share on other sites
szymon3261 Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Raz wchodzę na battleloga i patrze, jestem jednym z dowódców plutonu WMASG. :) Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Czy komuś z Was też nagminnie gra się wysypuje? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Ja dopiero mogę dołączyć do gry po trzech próbach połączenia (na FF, a przez Chrome w ogóle :F). Mam nadzieję, że w końcu rozwiążą ten problem. Co myślicie o nowej wersji battleloga? Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Jeśli to przez nią nie da się grać, to niech ginie! Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Pisali, że to jakieś ataki niby na ich serwery chyba :/ Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Jeszcze się upewnie czy aby na pewno mamy ten sam problem.. OFF, u Ciebie jest tak, że grasz chwilę i nagle pojawia się czarny ekran z napisem "wczytywanie", a po chwili wybija do battleloga? Nosz kurr, w nic nie idzie pograć, nawet w głupią fifę. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Ja mam tak, że przy próbie połączenia z serwerem wyskakuje komunikat, że przerwało połączenie. Dopiero tak za 3-4 zaskoczy i się połączy z serwem, a później już normalnie działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts