WszystkoZajęte Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Mało komu AK na kompie pójdzie ;d Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Panowie, to jak? Warto kupić BF'a, czy jest już totalnie spieprzony przez EA? Jeśli warto, to czy inwestować w ultimate'a? Niedawno kompa nowego postawiłem, w sumie głównie z nastawieniem na ten produkt, a tu widzę, że jakieś problemy się pojawiają, dyskryminacja "nieultimejtowych" graczy. W BC 2 miło się gra, ale człowieka jednak ciągnie bardziej do tej trójki.. Są pewne wkurzające błędy np. Szczyt Demawendu (za nisko przelecisz nad górą to giniesz,są też inne podobne takie strefy na niektórych mapach) ,ale na razie da się to przeżyć. Gram od premiery już. Kupiłem sobie premium jeszcze i nie wiem,czy to nie był błąd. Wkurzające problemy z originem (po aktualizacji potrafi się schrzanić) ,po każdym patchu też wprowadzają czasem niepotrzebne zmiany,które wkurzają graczy. Coraz więcej serwerów,które kiedyś non stop były pełne,teraz świecą pustkami. Nie wiem,czy to były dobrze wydane pieniądze z mojej strony. Chyba wolałbym sobie coś do ASG kupić niż wydać na to pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Z premium też się zaskoczyłem. Myślałem, że zawiera podstawkę, a tu lipka :) Na razie spocznę na zwykłej wersji. Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Ja gram w BFa od pół roku, wprawdzie nie nołlajfię, bo mam dopiero 3 gwiazdkę pułkownika, ale... grałem na wszystkich mapach, i nigdy nie wpadłem pod tekstury, czasami na kharg islandzie w jednym konkretnym miejscu znikają mi tekstury budynków i ziemi i widzę wszystkich graczy i pojazdy na całej mapie, ale tak poza tym... NIC z tych rzeczy. Raz na jakiś czas przy wchodzeniu na serwer stoi mi na ,,Inicjalizacji" ale muszę wyłączyć grę i jeszcze raz wejść i po sprawie. Wywala mnie też sporadycznie. Gra mi się w to na tyle dobrze, ze mam premium, i nie żałuję. W porównaniu do serii CODów jest to niebo, a ziemia (gdzie oczywiście COD jest ziemią, uh i to chyba w Rowie Mariańskim), a tak to generalnie nie gram w nic, nie licząc takich perełek (na singlu) jak Stalker, Crysisy, Dead Island... I ciągnie mnie do DayZ :D Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Ja też się zastanawiam czy nie kupić BF3, szczególnie gdy w empiku stoi za 114 PLN... i coś mnie zatrzymuje przed tym. Może poczekać do MoH Warfighter? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Jeżeli lubisz polatać helikopterem lub jeździć czołgiem to lepiej kup BF3 i później np. "walkę w zwarciu" ;) Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 A ja wyrwałem BF3 na allegro za 35 zł (pudełkowa) :) Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Pewnie sama płyta i pudełko coby móc grę z płyty pobrać jak się posiada sam klucz :D Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Niet. Konto też dostałem i śmigam online. Trudniej niż w BC 2. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted September 11, 2012 Author Report Share Posted September 11, 2012 Obczajcie sobie do jakiej ciężarówki jest łudząco podobne podwozie BM-23 z Armored kill :) Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) Remington, mi po takiej przerwie od BC2 w BF3 lepiej się gra, o niebo lepiej :D BF3 jest przejrzystszy i ogółem ładniej wszystko zrobione, ale wiadomo, jest młodsza o te kilka lat, ale jednak granie snajperem jest na wyższym poziomie, a modyfikacje do broni i możliwość zmiany kamuflażu umundurowania też została poprawiona, w końcu nie ma tak, że technik ma przydzielone bronie wytłumione, a snajper nie może używać tłumika, podobnie z resztą klas. Jedyne czego mi brak w grze tą klasą to brak C4 ;( Ale kolega support może podkleić do MAV'a "plastelinę" i proszę bardzo! :D Edited September 12, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) Gra jest w ogóle inna. Skupili się trochę bardziej na pukawkach (ilość), bajerach do nich i takich smaczkach jak zmienny tryb ognia. I wreszcie można walnąć się na glebę, a nie tylko kucać. Mapy większe, rozgrywka mniej "sztywna", ale nie tak arcade'owa jak w COD. Nadal jednak nie ma wychylania co jest wielką biedą wg mnie. Dziś pograłem dłużej w TDM i już zacząłem ogarniać po staremu, a nie ciągle mięso armatnie. Do tej pory w trybach podbój czy gorączka zwyczajowo nastawiałem się na robienie celów i co chwilę, a to jakiś utalentowany snajper, albo przyczajony tygrys sprzedawał kulkę w plecy, czy to w źieberko - ot taka współpraca drużynowa na publicznych serwerach. Ze 20-40 % coś tam działa, a reszta same samotne wilki:) Tak swoją drogą: gracie tryb hardcore? Edited September 13, 2012 by Remington Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Polecam znaleźć jakiś ogarnięty klan i dołączyć do nich jak chcesz więcej gry zespołowej ;) Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) Na tyle czasu wolnego to nie mam;) żeby nie było gra jest świetna! Edited September 13, 2012 by Remington Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Dodaj mnie na battlelogu może :D mój nick to OFFik ;) Masz TS3? Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Obczajcie sobie do jakiej ciężarówki jest łudząco podobne podwozie BM-23 z Armored kill :icon_smile: STAR 266 M? :smile: Ja też czasami pykam, na razie na tapecie głównie Armored Kill, mapa Góry Elburs. Jakby ktoś chciał razem pośmigać - http://battlelog.bat...tats/382953037/ :wink: Dostępny raczej późnym wieczorem. EDIT: OFF - zaproszenie przyjęte :wink: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 W AK popsuli według mnie Rush. Grałem sobie rundkę na mapce "Góry Elburs". Obrońcy mieli jeden czołg,a atakujący : "niszczyciel" czołgów,amtrac,kanonierke. No kurde bez jaj.. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Panowie jak tylko ogarnę wrześniową to pogramy. Jakby coś to mój nick Mauser89k . Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 (edited) Tak, już widzę jak wpisuję w wyszukiwarce WMASG i wyświetla mi się klan z TS'em i własnym serwerem. Jakby co ja jestem chętny :D RetiPedi, a jak nie znajdzie to TheReticullum. Edited September 14, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Oi, rzućcie namiary na jakim ts gracie wspólnie, się pododajemy i pogramy razem, bo już mnie te randomy działają na nerwy :/. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Ja też chętnie sobie popykam z wami :) Paru panów już zaprosiłem. Tutaj mój profil: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/WarriorBoss/stats/359578329/ Jak coś to mógłbym załatwić kanał TS :D Tylko dajcie mi znać wcześniej. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Zapraszam użytkowników ps3 do wspólnych gier, kanał ts3 mam więc pisać pw lub zapraszać na PSN Mój nick: Otix96 Pozdrawiam Oti Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Jakby to co znowu promocja jest na BF 3 (i nie tylko) z okazji 10 lecia tejże produkcji. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Tak, wybrane dodatki po 24,90zł z czymś tam, ale mi się na podstawce dobrze gra, w dwa dni 58 zabójstw z noża wpadło <lans> Quote Link to post Share on other sites
Crandall Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 UP@ Nóż to ja mam w pierwszej piątce używanych broni xD http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Fasolka666/stats/275978729/xbox/ Zapraszam do grania na konsoli Xbox 360 :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts