Goose22 Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Cześć pisze do was w sprawie nowych sprężyn które pojawiły się na gunfire ,wie ktoś możę jak jest w nich z kompatybilnością części i ogólnie czy to się nie rozpadnie. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Przeszacownik trójwsteczny może nie wytrzymać. Napisz konkretnie jakie repliki (linki) i jakie sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Well, to ogólnie firma nie najwyższych lotów. Edited July 8, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
OlekPL Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Flagowy P90 cieszy się dużą popularnością, kogo zapytasz to zna... Polecam opis- http://www.taniemilitaria.pl/p90-well-p-1508.html#.U7wEcGyKDmQ Daj linki proszę. :) Quote Link to post Share on other sites
przemcioasg Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Well nie jest taki straszny w porownaniu cena/jakosc.Chyba ze o czyms nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Oj nie wiesz, nie wiesz :D Well to padlina nie warta złamanego grosza. Brzydkie, słabe zewnętrznie, a zwłaszcza wewnętrznie. Edited July 8, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Flagowy P90 cieszy się dużą popularnością, kogo zapytasz to zna... Polecam opis- http://www.taniemili...ml#.U7wEcGyKDmQ (...) Jedna jaskółka wiosny nie czyni... Kiedyś, jako dziecko, na płocie zobaczyłem napis "DUPA", pogłaskałem i drzazga mi weszła... :icon_cry: Well nie jest taki straszny w porownaniu cena/jakosc.Chyba ze o czyms nie wiem. Nie napisałem, że jest "taki straszny" ale, że nie najwyższych lotów a to jest różnica. Edited July 8, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Zależy jaki model well'a. AEG są raczej marne ale to właśnie well zrobił pierwszą chińską snajperkę, która dała możliwość złożenia karabinu snajperskiego z prawdziwego zdarzenia bez wydawania 2k na bazę pod tuning. Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Chyba chodzi mu o te nowe "snajperki". Stare flaki, nowy wygląd wewnętrzny. Cena bardzo mała. Szykujcie się na pytania typu: jeśli ta snajperka jest zła to ta nowa będzie dobra? :) Quote Link to post Share on other sites
Goose22 Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 Sorki za niesprecyzowanie, chodzi mi dokładnie o ten> http://gunfire.pl/product-pol-1152203076-Replika-karabinu-snajperskiego-MB4410D-z-luneta-i-dwojnogiem.html model, na poczatek poprostu chce zobaczyc jak wygląda bieganie ze spreżyniakiem bo aeg-a już mam. Widziałem co do tej że w porównaniu ze starą elką te repliki mają więcej cześci z metalu Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 (...) na poczatek poprostu chce zobaczyc jak wygląda bieganie ze spreżyniakiem bo aeg-a już mam. (...) Ciężko i mało efektywnie... :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Nie kupowałbym tych nowych serii... Z tego co widziałem na zagranicznych stronach, kopiują L96 AWS marui, a to wcale dobrze o tym nie świadczy... zaczepy 45*, krótkie tłoki, skomplikowany system podawania. Już lepiej stare MB01 albo 08 kupić, no chyba że masz sporo hajsu na tuning, to wtedy można podchodzić do tematu :P Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Lepsze zwykłe warriory. Z foto widać, że albo skomplikowane podawanie, albo słaba pojemność cylindra/ krótki tłok... lub wszystko naraz. Co do biegania ze springiem - jak umiesz to będziesz sobie bardzo dobrze radził. Jak nie to cóż.. lepszy aeg. Quote Link to post Share on other sites
taktycznyoskar Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 A tak zupełnie nie patrząc na flaki, jak wygląda body tych well'i? Miał ktoś w ręku którąś z tych nowych replik? Bo nie powiem, całkiem mi się podoba, dokładnie ta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts