12matQ Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Są takie wogóle? Chciałbym się pobawić ale nie ma z kim, bo jak cokolwiek jest to 16 lat + Jak często są organizowane imprezy strzelanki dla trochę młodszych ludzi? Trochę przykre że do takiej zabawy musiałbym (zapewne nie tylko ja) czekać jakieś 2-4 lata :( PS. Tak wiem że takie tematy już były ale tam nie ma odpowiedzi... Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Znajdź lokalne forum.. tam chłopaki będą wiedzieć i może nakierują na jakąś ekipę. Ja zaczynałem jak miałem 13-4 lat więc jakoś 10 lat temu z czego tak "profesjonalniej" z 8 . Hobby nie jest drogie bo wystarczy pistolet za 40-50zł i gogle za 15 ale dziś dzieciaki mają inne standardy więc możesz mieć problem ze znalezieniem wielu "młodych". Pogadaj w szkole to może kilka osób wyda te grosze na pistolet sprężynowy i gogle albo znajdź lokalne grupy na forach. Tutaj ciężko po "prawo asg".. i te sprawy. Edited July 8, 2014 by mikadorus Link to post Share on other sites
Powała Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Gdybyś w swoim profilu "ujawnił" miejscowość, w której mieszkasz, może udałby się coś podpowiedzieć, ale jeśli jesteś "obywatelem Świata", to trudno zgadnąć gdzie Cię skierować... :icon_confused: Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 No Powała ja rozumiem, że zajrzenie na profil zadającego pytanie przerasta możliwości emerytów no ale bez przesady. Chłopak jest z Dolnośląskiego więc niech przejrzy regionalne podforum. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 To, że z dolnośląskiego widzę, mimo kreciej ślepoty. O niczym to nie świadczy, bo przy rejestracji "dolnośląskie" pokazuje się jako pierwszy region i bardzo często nowi nie dostrzegają tego i mimo zamieszkiwania w Wiżajnach, rejestrują się w dolnośląskim. Już trafiłem na kilka takich przypadków. :icon_wink: Link to post Share on other sites
12matQ Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 Tak jestem z Dolnośląskiego, okolice kłodzka. Ja nie wiem, aż mi siebie żal bo nie mogę znaleźć żadnego forum :/ Pomoże ktoś? Będę wdzięczny. Pytanie na offtop: Ile kosztuje zestaw żeby można było sobie postrzelać? Chodzi mi o replike + najtańszy sprzęt. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ile kasy masz? Bo zacząć można mając jakieś 120-150zł, ale będziesz miał replikę sprężynową - po każdym strzale trzeba przeładować. Jeśli chcesz elektryka to musisz szykować przynajmniej 300zł na replikę + kasa na ochronę oczu i kulki. Forum Dolnośląskiego. Link to post Share on other sites
12matQ Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 Nie no, ja mam już replikę i 2 pistolety CO2 (jeden na śrut) tylko tak myśle żeby z jakiegoś kolege zainteresować ASG, tylko tak jak piszę - oni tak hajsu nie majo na te wszystkie bajery a jakby mieli nawet pistolecik z bazaru to nie mają szans z Full-Auto karabnkiem :) Dzięki za link ale tam nic nie ma poniżej 16. Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Nie no, ja mam już replikę i 2 pistolety CO2 (jeden na śrut) tylko tak myśle żeby z jakiegoś kolege zainteresować ASG, tylko tak jak piszę - oni tak hajsu nie majo na te wszystkie bajery a jakby mieli nawet pistolecik z bazaru to nie mają szans z Full-Auto karabnkiem :icon_smile: Dzięki za link ale tam nic nie ma poniżej 16. Chyba jesteś chory że chcesz grać pistoletem na śrut w asg. Jak dzieciak poniżej 16 lat ma wiatrówkę? Policja proszę przyjechać na WMASG :-) Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Taktyczny, 12matQ nigdzie nie napisał, że chce strzelać ze śrutu w asg. 12matQ, zapytaj na tamtym forum bo tam zaglądają lokalsi i oni najprędzej udzielą Ci odpowiedzi. Tutaj też czasem zajrzy ktoś z dolnośląskiego, ale może nie znać odpowiedzi na Twoje pytanie. Natomiast jeśli kumple mają mało kasy to niech zainwestują w shotguny AGM (jak tylko się pojawią). Nie jest to replika na wypasie, ale jest tania i przy odrobinie wprawy można nią konkurować z elektrykiem i można się nią bardzo fajnie bawić. Link to post Share on other sites
rolnik4 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Wysłałem ci pw z informacjami może się przydadzą :) Link to post Share on other sites
12matQ Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 E tam to na śrut to wogóle nie chce strzelać bo nie ustawiony :D Szczególnie że to jest na atrapy .357 magnum i do tego się kulki wkłada :D A tak wogóle to ide założyć nowy spam wątek w dolnośląskim :D Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Temat poruszany wielokrotnie. Są wakacje, zainteresuj się koloniami z elementami airsoftu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts