freezea Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Witam chcialbym zaczac przygode z asg, znalazlem taki tani asg pistolet http://allegro.pl/pistolet-colt-delta-bron-kulki-asg-wyprzedaz-i4452785743.html moc 0.9j to duzo? Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Strata 6zł ;) dozbieraj do shotguna AGM i będzie to najlepsze tanie wyjście. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 (edited) Ten pistolet nie nadaje się do niczego, dalej nim rzucisz niż strzelisz. Najtańsza sensowna replika to http://www.taiwangun...&campaign-id=19 lub http://www.taiwangun...&campaign-id=19 . Ps Koszt przesyłki wyższy niż cena tego "kału"... :icon_confused: Edited July 28, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
elcfart Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Niestety za 6zł (nawet jeśli to wyprzedaż magazynowa) to jest tylko zabawka dla dzieci, a 25m zasięgu to chyba jak nią rzucisz =p. Osobiście sam też zaczynam swoją przygodę z ASG i po zaznajomieniu się z tematem wydałem ponad 320zł (replika, gaz i kulki). Niestety ASG nie należy do tanich sportów/hobby i jeśli nie możesz przeznaczyć więcej jak 200zł na początek na replikę to chyba najlepszym wyjściem będzie sprężynowa strzelba - niska szybkostrzelność ale z tego co się dowiedziałem można z niej celnie i daleko strzelać a i koszty eksploatacji są dużo mniejsze jak w przypadku replik gazowych. Tyle mogę dodać od siebie, więcej pewnie dodadzą w tej materii bardziej doświadczeni użytkownicy. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Freezea, poczytaj Forum... :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Link to post Share on other sites
freezea Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 A jak ktos strzlil by np we mnie z takiej kulki plastikowej 0.6mm jak jest w tym pistolecie z 2m, to bardzo boli? Link to post Share on other sites
daro22 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 z pistoletu raczej nie. Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Zginiesz zanim zdążysz poczuć Link to post Share on other sites
Bociano Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 z pistoletu raczej nie. Kłamiesz!!! Jak ja kiedyś dostałem z takiego to płakałem długo! Potem został ślad fest duży i musiałem czajówę robić przed mamą, żeby się nie kapła, bo by mi zabrała pistolet. Ogólnie to ASG jest do dupy, bo niewinni muszą cierpieć na strzelankach. Ja dużo grzeszę, to mi ksiądz każe na strzelanki w ramach pokuty chodzić, ale gdyby nie to, to bym nie chodził w ogóle. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 (edited) A jak ktos strzlil by np we mnie z takiej kulki plastikowej 0.6mm jak jest w tym pistolecie z 2m, to bardzo boli? Graj w serso... :hahaha: Ps Podejrzewam Trola... :icon_confused3: Edited July 28, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Również węszę trola. Dozbieraj do shotguna AGM - to najtańsza sensowna replika, a administracje proszę o zamknięcie śmierdzącego trolem tematu. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Jeśli tacy ludzie faktycznie są produkowani przez polski system edukacyjny, to robi mi się smutno :( Link to post Share on other sites
Recommended Posts