Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pistolet Asg Kulki, na poczatek ok?

Recommended Posts

Niestety za 6zł (nawet jeśli to wyprzedaż magazynowa) to jest tylko zabawka dla dzieci, a 25m zasięgu to chyba jak nią rzucisz =p.

Osobiście sam też zaczynam swoją przygodę z ASG i po zaznajomieniu się z tematem wydałem ponad 320zł (replika, gaz i kulki).

Niestety ASG nie należy do tanich sportów/hobby i jeśli nie możesz przeznaczyć więcej jak 200zł na początek na replikę to chyba najlepszym wyjściem będzie sprężynowa strzelba - niska szybkostrzelność ale z tego co się dowiedziałem można z niej celnie i daleko strzelać a i koszty eksploatacji są dużo mniejsze jak w przypadku replik gazowych.

Tyle mogę dodać od siebie, więcej pewnie dodadzą w tej materii bardziej doświadczeni użytkownicy.

z pistoletu raczej nie.

Kłamiesz!!!

Jak ja kiedyś dostałem z takiego to płakałem długo! Potem został ślad fest duży i musiałem czajówę robić przed mamą, żeby się nie kapła, bo by mi zabrała pistolet. Ogólnie to ASG jest do dupy, bo niewinni muszą cierpieć na strzelankach. Ja dużo grzeszę, to mi ksiądz każe na strzelanki w ramach pokuty chodzić, ale gdyby nie to, to bym nie chodził w ogóle.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...