vanter Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Cześć ostatnio 5 dni temu zakupiłem sobie Cm.028A napisałem post co do tuningu (gumka i lufa), mundur i buty mam gdyż 3/4 rodzina pracuje w wojsku wiec tym nie muszę się martwić lecz pytanie brzmi co dokupić co warto mieć przydatnego (myślałem nad kamizelka itp) jedni mówią bym kupił krótką a drudzy, że nie teraz czekam na wasze odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Nic. Postrzelaj i zobacz czego Ci potrzeba. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Maska typu stalker. Reszta j.w. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Na twoim miejscu bym kupił parę lekcji korekcyjnych z ojczystego żeby odświeżyć wiedzę o znakach diakrytycznych i przestankowych.. Ale dobrym zakupem będą nakolanniki, atestowana ochrona oczu i rękawiczki z pełnymi palcami (nie muszą być superrtaktyczne, rowerowe czy z marketu budowlanego wystarczą) Quote Link to post Share on other sites
vanter Posted August 24, 2014 Author Report Share Posted August 24, 2014 mam okulary atestowane X-ONE, rękawiczki również, a co do kamizelki czekam na wypłatę i zakupie sobie coś. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 A masz co nosić w tej kamizelce? Quote Link to post Share on other sites
vanter Posted August 24, 2014 Author Report Share Posted August 24, 2014 W sumie to tylko latarkę i 2 magazynki Quote Link to post Share on other sites
taktycznyoskar Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 (edited) Jak masz mundur kroju CPU to wejdzie Ci to do kieszeni, jak już tak koniecznie chcesz to kup sobie pasoszelki BW i do tego jakieś ładownice. Zapłacisz 5 razy mniej a funkcjonalność ta sama albo i lepsza. Edited August 24, 2014 by taktycznyoskar Quote Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 mundur i buty mam gdyż 3/4 rodzina pracuje w wojsku wiec tym nie muszę się martwić Czyli zapewne kupiłeś je w sklepie a nie wypozyczyłeś z magazynów Wojska Polskiego. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Vanter, trzeci raz nie poproszę o pisanie zgodnie z zasadami pisowni. A kamizelkę to sobie kup dopiero jak zacznie ci się szpej z kieszeni wysypywać. A na początek sensowniejszy będzie jakiś nieduży plecaczek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts