Micke Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Witam! Szukam sprężynowego karabinu snajperskiego do 500 zł. Widziałem na allegro SVD Dragunov od A&K, ale słyszałem zbut dużo złych opinii o nich. Chcę kupić zestaw (replika + luneta). Co mi doradzicie i co myślicie o tym:http://allegro.pl/svd-dragunov-510-fps-i4635426550.html Podawajcie inne propozycje jak macie. Edited September 29, 2014 by Micke Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 W takiej kwocie saperka owszem, snajperka niet. Ewentualnie kilogram plastiku uformowany na kształt czegoś co mniej więcej przypomina karabin snajperski/wyborowy. Wtedy SWD, najmniejsze zło, i idzie to wykoksować. Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Jakby wyrwał eswude z lunetą za +- 300 i kupił używkę promyka to może coś by z tego wyszło... Ale do snajp bez 1k cebulionów nie podchodź. Link to post Share on other sites
Micke Posted September 29, 2014 Author Report Share Posted September 29, 2014 W takiej kwocie saperka owszem, snajperka niet. Ewentualnie kilogram plastiku uformowany na kształt czegoś co mniej więcej przypomina karabin snajperski/wyborowy. Wtedy SWD, najmniejsze zło, i idzie to wykoksować. Ok to chyba raczej pomyślę nad szturmowym. A co myslisz o tym SVD o ktorym wspomniałem? Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 SWd strzela jak byle elektryk. Problem w tym, że w przediwieństwie do byle taniego cm028 nie ma możliwości wywalenia z magazynka 500 kulek w automacie. Zanim to napompujesz to zginiesz w obłoczku kulek z rozklekotanego AEGa. Poza tym SWD rozpada się z każdym kolejnym strzałem. Wiem, bo przez rok obserwowałem jak zdycha. Link to post Share on other sites
Micke Posted September 29, 2014 Author Report Share Posted September 29, 2014 SWd strzela jak byle elektryk. Problem w tym, że w przediwieństwie do byle taniego cm028 nie ma możliwości wywalenia z magazynka 500 kulek w automacie. Zanim to napompujesz to zginiesz w obłoczku kulek z rozklekotanego AEGa. Poza tym SWD rozpada się z każdym kolejnym strzałem. Wiem, bo przez rok obserwowałem jak zdycha. Tak też myślałem :| To co mi polecicie z replik elektrycznych w tej kwocie? Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Kałasze - coś z RK Boyi, ewentualnie Cymy, ale nie wiem czy znajdziesz wersje, które mogą stanowić realną konkurencje dla Boyi (czyli CM 040 i o wyższych numerach). G36 - JG/GFC, Cyma, Boyi. MP5 - Galaxy, JG, Cyma. Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 To nie jest dział dla zielonych. Link to post Share on other sites
Recommended Posts