Bloodgharm Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 W sumie to nie wiem, czy będzie to odpowiedni dział, ale nie wiem gdzie indziej to wrzucić. Czy byłoby chętnych do kupna bomb do ASG? Bomba działa na zasadzie prostych zapalników, ma system obejścia, można ją rozbroić poprzez odłączenie odpowiedniego kabla, jeśli zostanie odpięty inny - bomba uruchamia zapalnik dając czas na ucieczkę dla sapera. Ładunkiem może być praktycznie każda petarda, ale trzeba odpowiednio podłączyć ją do zapalnika, co nie jest trudne. Bomba posiada czasomierz, który przy odpowiedniej konfiguracji można ustawić nawet do 12 godzin. Koszt takiej bomby wynosiłby 60 zł + przesyłka. Jakieś opinie? Jedną wypróbowaliśmy na strzelance, ale została trochę rozwalona, bo saper wkurzył się, że 3 razy nie trafił w odpowiedni kabelek i trochę ją zmasakrował. Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Jakieś zdjęcia lub film by się przydał. Quote Link to post Share on other sites
Bloodgharm Posted March 14, 2015 Author Report Share Posted March 14, 2015 Filmik z facebooka, kiedy to pokazywałem ją kolegom z teamu, z racji, że był nagryway przez aplikację facebooka, to jest ucięty. Oczywiście egzemplarze na sprzedaż będą ładniej zrobione niż ten prototyp (tamte chwilowe problemy były związane z tym, że styki na baterii uciekały) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 http://allegro.pl/fakebomb-asg-paintball-i7274792214.html# Ktoś mnie powstrzyma przed kolejnym nieprzemyślanym zakupem :P? Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 http://allegro.pl/fa...274792214.html# Ktoś mnie powstrzyma przed kolejnym nieprzemyślanym zakupem :icon_razz:? Urozmaicenie scenariusza rozgrywki jest warte każdych pieniędzy ;D Za 6 dych byłbym bombeczką zainteresowany ;-) Quote Link to post Share on other sites
crogool Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 Muszę przyznać, że Twórca się coraz bardziej ceni. Swego czasu na OLX sprzedawał towar za bodaj 120 PLN. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts