KowalDrzo Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Witam! Słyszał ktoś może o jakimś pistolecie z metalowym gb, który miałby elektryczny blow back, albo chociaż ruchomy zamek? Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Istnieje elektryczna beretta. Zasilana paluszkami. Niestety cała z plastiku. Producent bodajże TM. Quote Link to post Share on other sites
KowalDrzo Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 (edited) Istnieje elektryczna beretta. Zasilana paluszkami. Niestety cała z plastiku. Producent bodajże TM. Takich pistoletów od Tokyo Marui jest pełno (glock, p99, m9, deagle itd). A zastanawia mnie czy nie ma droższych wersji, które miałyby chociaż zębatki z metalu... Edited May 19, 2015 by KowalDrzo Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Mam nadzieję że wiesz że ten blow-back jest baaardzo wolny i będzie Cię ośmieszał ? Quote Link to post Share on other sites
KowalDrzo Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 Wiem. Ale myślałem że są też prawdziwe repliki z ebb, a nie tylko zabawki :) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Jak już chcesz BB w pistolecie, to weź gazówkę. Akurat robi się coraz cieplej. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Chcesz metalowy gearbox, a te cuda z ebb nawet gearboxa nie mają. Same są gearboxem... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts