wlodzimierz Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Witam jak w temacie potrzebuje dobrej bazy w przyszłości pod tuning by mieć osiągi ok 550 do 600 fps i może więcej :) Quote Link to post Share on other sites
Terminato Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Patrząc na to że jesteś nowy to lepiej poczytaj z czym się wiąże snajperstwo. Quote Link to post Share on other sites
wlodzimierz Posted August 23, 2015 Author Report Share Posted August 23, 2015 Chciałbym przeprowadzic tuning całościowy na MB-01 WELL "calosciowy" i pytanie czy warto w nią wpakować 1500 zł nie interesuje mnie inny model Czy da rade ta replika na full tuningu ? Quote Link to post Share on other sites
Karol3101 Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Skoro nie interesuje cię inny model to dla czego taki tytuł tematu ? Quote Link to post Share on other sites
wlodzimierz Posted August 23, 2015 Author Report Share Posted August 23, 2015 Bo nie chcialem dodawac nowego a kogo by to zainteresowalo no pewnie by sie znal nie tylko na temacie ale tez na 2 moim zapytaniu :) jak by ktos był tak miły to by było świetnie zalezy mi na tej replice a chce w nia wladowac kasy na full tuning Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Kup sobie Maruzena :D ale musiał byś dołożyć jeszcze z 5 baniek pod samą bazę. Quote Link to post Share on other sites
wlodzimierz Posted August 23, 2015 Author Report Share Posted August 23, 2015 No wlasnie wiem ^^ na maruzena sie czaje no moze jednak zostane przy jakiejs automatycznej do kiedy nie uzbieram na baze wlasnie jego tak na szybko w tym poscie polecacie jakiegos automata typu m4 lub scar do 700 zl ? Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Specna? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Polecam zajrzeć do odpowiedniego działu, masz w temacie o warriorze odpowiedzi na swoje rozterki. We Wrocku masz przynajmniej jednego specjalistę od tego modelu i nie dziaduj na serwisancie, bo dobre złożenie to podstawa tego by karabin strzelał jak powinien. Jak masz kasę to kupuj maruzena, jak nie masz to warriora - lepiej nowsze wersje - są lepiej wykonane. Sam czaję się na coś nowszego, bo jakość metalu i plastiku mocno podskoczyła. Koniec końców z bazy i tak nic nie zostanie, oprócz łoża, maga i lufy, komory zamkowej i rączki przeładowania. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 VSR plus serwis dextera lepszej opcji na rynku nie ma. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Bez różnicy czy zrobisz coś z L96 , VSR czy m24 . Taki sam efekt uzyskasz Miałem wszystkie z ww i żałuje że od razu nie kupiłem sr25 . Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Tak z grubsza to: Używkę SR25 można wyrwać w granicach 500zł GB CNC RetroArmsa kupisz za 500zł Promyka kupisz za 250-300zł Komorę Prowina za 110zł Do tego reszta na SHS'ie i wyjdzie z tego fajny set pod 550-600FPS. Reszta bebechów z SR, w zależności od ich stanu sprzedajesz i część kasy wraca na dalszy tuning. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts