Beryl Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Czy ktoś coś wie na temat tej repliki i kompatybilności z WE http://rsov.com/product.php?langId=1¤cyId=1&manufacturerId=10&prodId=20274&cateId=0 Bo za te 100 usd to nawet do puszek chyba fajna zabawka Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Z tym, że przesyłka do PL to kolejne sto dolcow. Razem masz 220 dolców. dolar na paypalu po 3.9. to daje circa 800 zł. do tego vat 23%. cło. i masz tysia :) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 U tigerów razem z wysyłką 210, do tego mr. żółtek zaniża wartość, dolar 3.85. Jak nie idzie zbiórówką, to chyba lepiej kupić na miejscu WE. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Tak ogóle, to zbierałem informacje o tej giecie jak tylko się pojawiła. System WE. Jestem tylko ciekaw, jak TG jest w stanie sprzedawać WE w tak niskiej cenie. U tigerów kosztuje 180$, teraz w promocji za 108$. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 do tego mr. żółtek zaniża wartość, dolar 3.85 I co, myślisz że w przypadku wielkiej paczki z karabinem to coś da? :D I tak ją wezmą na urząd, a wtedy interesuje ich potwierdzenie przelewu. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 U tigerów jest to czasami problem, bo właśnie urząd się może doczepić. Myślę, że wystarczy poprosić chińczyka, by nie zaniżał. Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 co ciekawe że dają od razu dwa magi do repliki... Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Kurs dolara 3,85 stawiam kratę browara jeśli tyle dasz za dolara :D Ty nie czaisz celny zarząda przelewu a ty dostarczysz go w zębach i tyle z zaniżania kwoty zapłacisz od pełnej wartości vat bo celnego pewnie nie. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Ja to doskonale rozumiem, tylko ABSOLUTNIE KAŻDA paczka, którą dostawałem od tigerów miała zaniżoną wartość. Nie ważne, czy to były piny za 1$, czy zamek za 40$. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Kurs dolara 3,85 stawiam kratę browara jeśli tyle dasz za dolara :icon_biggrin: Obecnie na paypalu 3,86 :P Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Quote Link to post Share on other sites
spoco Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Kurs dolara 3,85 stawiam kratę browara jeśli tyle dasz za dolara :D Ty nie czaisz celny zarząda przelewu a ty dostarczysz go w zębach i tyle z zaniżania kwoty zapłacisz od pełnej wartości vat bo celnego pewnie nie. Zawsze można rozbić kwotę na dwa przelewy ;) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 I jak się sprawa rypnie skończyć na ławie oskarżonych z zarzutami oszustwa na podatku vat. Nie wiem jak WERy w innych miastach, ale chłopaki z Łączyny 8 w Warszawie nieźle są kumaci co ile kosztuje jeśli chodzi o asg. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Inteligencja, udzielać w sieci porad jak wyruchać skarbówkę oj, żeby Cię Fred nie ***** spryciarzu. 3,86 to nie 3,85zł na szczęście, ech a kilka dni temu było więcej. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Dobra, panowie, to temat o giecie armijca. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Powiem z doświadczenia Army i WE robią padlinę. We g36 nawet się trzyma i nie jest aż takim gniotem jak rodzina ar15 i pochodne, co nie jest równoznaczne, że jest to dobra replika. Army robi jeszcze podlejszą padlinę niż WE a szczególnie ich znal to śladowe zawartości minerałów a resztę uzupełniają pyłem z podłogi i szczurami. Wybór pozostawiamy tobie co sobie kupisz :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Co tanie to tak naprawdę drogie. Kupisz gietę od ARMY zakładając, że znajdzie się dla niej dystrybutor polski i będziesz w nią pchał i pchał, żeby jako tako działała. ARMY to coś mniej więcej tej samej półki co Well według mnie. Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 A ktoś widział same magazynki do tej giety? Ciekawi mnie cena. Może bym kupił jeden do testów. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Około 20 dolków. Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 (edited) http://asiaairsoft.com/index_eproduct_view.php?products_id=7469 Edited September 1, 2015 by FlorChuck Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 A to ciekawostka, bo tigery miały go za około 20$. Może się ogarnęli? Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Doczytałem że tam jest wliczony koszt wysyłki Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 (edited) Właśnie pojawiła się na TG, jestem zdziwiony ceną. Nie oznacza ona zbyt dobrych komponentów, ale jednak jak będą fundusze, to spróbuję przyjrzeć się temu wynalazkowi. Edyta:literówka. Edited January 23, 2016 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Ciekawe, albo TG ściągnął tylko sztukę tej repliki, albo taki ogromny był na nią popyt. Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 z tego filmu wynika że magazynki nie są kompatybilne. A szkoda liczyłem na tańsze magazynki do mojej WE :( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts