Limsn Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Witam! ASG jest dla mnie zupełnie nową i dotąd nieznaną rozrywką, stąd kieruje do Was pytanie: w jaką replikę warto zaopatrzyć się na sam początek? Budżet na samą replikę bardzo skromny - ok. 100 zł, model sprężynowy. Zainteresował mnie ten okaz: http://azteko.pl/asg-cz-scorpion-vz61-sprezynowy-discoveryline-14762-p-3641.html Za wszelkie propozycje modeli/porady z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Lipa. Za stówkę tylko i wyłącznie sprężynowa strzelba AGM003. Oczywiście nie jest to sprzęt wybitny, to akceptowalne minimum, które odpowiednio użytkowane nie sypnie się od razu i pozwoli w miarę konkurować z innymi replikami. Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Dozbieraj 300 i kup rk02 boya używaną i Będziesz zadowolony mnie to też polecali tyle że ja większe pieniądze chcę wydać. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 >Budżet na samą replikę bardzo skromny - ok. 100 zł, model sprężynowy. >Dozbieraj 300 Quote Link to post Share on other sites
Człowiek Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Diduś czy ty przypadkiem sam nie pytasz o replike a już polecasz używanego rk boyi????? Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Ad meritum - Emcet dobrze mówi, w tej cenie nic więcej nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 (edited) Człowiek,zgadza się i nie robię tego bo wiem i mam wiedzę lecz sporo ludzi mi ten model polecalo. Nie chodzi mi o mój temat bo to inna liga. Jak bym miał taką kasę jak kolega co założył ten temat. To zbierał bym do 400zl i kupił tą replikę, czytałem sporo też o niej, więc myślę że dobrze zasugerowałem. Tak wiem używanego, chłopak nie ma kasy więc myślę że to jest lepsza opcja. Bo tak naprawdę mając tak mały budżet na zabawet to nic nie kupi a o oczach dobrych nie wspomnę. Dodam że teraz sam kupiłem od znajomego lr300 za 300zl w komplecie wszystko to co w moim temacie. A druga replika będzie nowa z mojego tematu. Edited September 11, 2015 by Diduś Quote Link to post Share on other sites
Człowiek Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Używana replika nie będzie dobra na początek... Kup tego agm'a a jak chcesz dozbierac to mp5 galaxy za 350 (nowe) Quote Link to post Share on other sites
Adisko Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 Możliwe, że za pół darmo(150-200) będę miał cm028s. Sprawna, ale ma 2 mankamenty, przy upadku wyłamał się malutki kawałek body oraz jedno z ramion osłony muszki odpadło. Więcej informacji na pw. Nie wiem co macie do używanych replik. Najlepiej oczywiście kupować od znajomych, albo po uprzednim przestrzelaniu, ale żyję w przeświadczeniu, że nie wszyscy chcą zrobić człowieka w balona =) Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 No ja dlatego tez kupiłem od znajomego za grosze w sumie za darmo... sprawdziłem w serwisie zostawiłem na wymianę gratów oryginalnych na lepsze i dobre ^^ i czas się ganiać :P . Na 100%i tak na Gwiazdkę kupuje replikę nową w sklepie z tematu mojego co mi doradzili. Tak to jeszcze poganiam z m16 i zobaczę jak mi się będzie podobać gra itp. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Diduś - ostatnia prośba. Nie chcę mi się bawić w złego moderatora i straszyć banem, ale to w jaki sposób piszesz jest naprawdę męczące w czytaniu. Na forum wymagamy poprawnej polszczyzny. Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Spoko. Nie będę pisał z pracy :-P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts