radecek Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Chronograf o uniwersalnym zastosowaniu: wiatrówki, łuki, kusze, paitball, asg, sportowa broń palna. Zakres prędkości: 8.0~2000 m/s. Waga: 0.96kg Gwint do statywu: 1/4 UNC Zasilanie: baterie lub akumulatorki 2xAA oraz gniazdo do zasilacza zewnętrznego 230V/7-16V Pobór prądu @ 3V: 95mA ( podświetlenie LCD włączone ), 77mA ( podświetlenie LCD wyłączone ). Wymiary ( h w d ): 21.5 x 10.5 x 10 cm Wysokość szczeliny pomiarowej: 12 cm. Urządzenie pojawi się w sprzedaży w listopadzie 2015 r. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Mogłem się wstrzymać z kupnem wcześniejszego modelu :-/ Co muszę zaznaczyć, że jestem z niego bardzo zadowolony. Tak samo z realizacji zamówienia, które mimo małego potknięcia zostało sprawnie przeprowadzone. Mała sugestia patrząc na powyższe, fajnie by było gdyby się składał. Taki odstający jest niepraktyczny w transporcie Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Już kilka dobrych lat jadę na wcześniejszej, gołej wersji "chrono" i zdecydowanie polecam. Podaj jakieś aktualne dane kontaktowe, coby potomni wiedzieli skąd zamawiać :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 To prawda, dane kontaktowe się przydadzą, często o nie pytali. Quote Link to post Share on other sites
radecek Posted October 11, 2015 Author Report Share Posted October 11, 2015 Dane kontaktowe: http://chrono.lmbr.pl/contact.html Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Coś na temat przybliżonej ceny wiadomo? :) Quote Link to post Share on other sites
radecek Posted September 5, 2016 Author Report Share Posted September 5, 2016 (edited) Ceny atrakcyjne. Test na broni myśliwskiej Edited September 5, 2016 by radecek Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą wielką konspiracją dotyczącą ceny. Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Urząd Skarbowy nie śpi :P Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 Ceny się zmieniają, również dzięki temu może mieć inne oferty dla krajowych odbiorców jednostkowych a inne dla zagranicznych hurtowych. Cena jest bardzo konkurencyjna i tyle, cała forma mi pasuje. A nowe chrono już leci byłem zadowolony z "gołego" pewnie będę jeszcze bardziej zadowolony z obudowanego :) Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted November 26, 2016 Report Share Posted November 26, 2016 Hej. Mam dwa pytania może ktoś się z Was pomoże: 1. Czy i jak dokonać kalibracji chrono? Jest jakaś metoda? Mam Guarder Speeder 2000 i pokazuje wyniki różne od innych chrono. Ostatnio dwukrotnie pokazał ponad 1000fps! 2. Mam problem z ładowaniem tego samego chrono, ktoś z Was się z tym spotkał? Wiem, że źródło zasilania ma wpływ na wyniki pomiaru, więc szukam jak to naprawić. W trakcie ładowania, przez ok 1-2min mryga lampka ładowania potem nic, chyba że wyjmę ładowarkę i podłączę ponownie; sytuacja się powtarza, itp. itd. Jest tam aku 8,4v 1,3Ah NiMh. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts