Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika Markowa na początek

Recommended Posts

Witam otóż od jakiegoś czasu zacząłem interesować się asg. Wraz z kolegą planujemy zapisać się do jakiegoś teamu i zamierzamy kupić naszą pierwszą replikę. Mój kolega kupuje rk02 lecz ja postanowiłem kupić coś markowego więc nie interesuje mnie chińszczyzna.Interesują mnie m4,scary, i podobne ar15. Na zbrojowni znalazłem bardzo ciekawą replikę a mianowicie Lr300 od Evolution Airsoft. Będzie to dobra replika? Mój budżet to ok. 1100zł na samą replikę. Lr 300 dodatkowo posiada system szybkiej wymiany sprężyny który na pewno mi się przyda ponieważ strzelaniny będą i w budynkach i w lesie. Zależy mi na czymś full metal i by nie bolo z nią problemów. Z góry dzięki wszystkim za pomoc.

Mamy w teamie dwie eMki od Evolution Airsoft. Bardzo dobra jakość. Jak na stock świetne skupienie. Dobry zasięg i precyzja. Dobre do tego stopnia, że nie trzeba się rzucać na tuning by ją poprawiać. Repliki na tak dobrym poziomie, że założenie mocniejszej sprężyny, wymiana lufy na prec, gumki hu oraz doszczelnianie, które nie było potrzebne przyniosło... tylko ok 30 fps, zwiększyło zasięg o ok 8m, skupienia nie poprawiało, bo było świetne, zielona gumka hu sprawiała więcej kłopotów niż stockowa.

Generalnie mimo niewyśrubowanych fpsów repliki bardzo dobrej jakości i bardzo fajnie strzelają.

• 2 weeks later...