Greg2000 Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Witam otóż od jakiegoś czasu zacząłem interesować się asg. Wraz z kolegą planujemy zapisać się do jakiegoś teamu i zamierzamy kupić naszą pierwszą replikę. Mój kolega kupuje rk02 lecz ja postanowiłem kupić coś markowego więc nie interesuje mnie chińszczyzna.Interesują mnie m4,scary, i podobne ar15. Na zbrojowni znalazłem bardzo ciekawą replikę a mianowicie Lr300 od Evolution Airsoft. Będzie to dobra replika? Mój budżet to ok. 1100zł na samą replikę. Lr 300 dodatkowo posiada system szybkiej wymiany sprężyny który na pewno mi się przyda ponieważ strzelaniny będą i w budynkach i w lesie. Zależy mi na czymś full metal i by nie bolo z nią problemów. Z góry dzięki wszystkim za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 W dużym skrócie: Bardzo dobry wybór. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Poczytaj tematy dla początkujących tam są najlepsze wybory Quote Link to post Share on other sites
Greg2000 Posted December 25, 2015 Author Report Share Posted December 25, 2015 Słyszałem że te emki są bardzo dobre ale bardzo spodobała mi się ta repliczka. A i czy gearbox wytrzyma m120? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 W stocku powinna, przy większych springach jest podobno niebezpiecznie. Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Po paru latach użytkowania odradzałbym tam pchać więcej niż 120. Sama replika jest świetna. Jakbyś potrzebował jakiś szczegółów to odezwij się na PW. Quote Link to post Share on other sites
Intruder Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Mamy w teamie dwie eMki od Evolution Airsoft. Bardzo dobra jakość. Jak na stock świetne skupienie. Dobry zasięg i precyzja. Dobre do tego stopnia, że nie trzeba się rzucać na tuning by ją poprawiać. Repliki na tak dobrym poziomie, że założenie mocniejszej sprężyny, wymiana lufy na prec, gumki hu oraz doszczelnianie, które nie było potrzebne przyniosło... tylko ok 30 fps, zwiększyło zasięg o ok 8m, skupienia nie poprawiało, bo było świetne, zielona gumka hu sprawiała więcej kłopotów niż stockowa. Generalnie mimo niewyśrubowanych fpsów repliki bardzo dobrej jakości i bardzo fajnie strzelają. Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Pamiętaj, że w przypadku LR-300 od EA producentem jest CA, a nie KA jak w innych M-kach EA. Tu masz osobny temat o LR-300 od EA: http://forum.wmasg.pl/topic/155166-lr-300-eaca/ Quote Link to post Share on other sites
Greg2000 Posted December 26, 2015 Author Report Share Posted December 26, 2015 Czyli nie da się zwiększyć fpsów do 400? Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Da się Quote Link to post Share on other sites
Greg2000 Posted December 26, 2015 Author Report Share Posted December 26, 2015 Chodzi mi by mieć replikę do lasu jak i do cqb Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Lepiej mieć mimo wszystko dwie, zacznij od tej do lasu. Quote Link to post Share on other sites
PanMiko Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Mi również wpadła w oko ta replika. Nie wiem jednak jaka bateria do niej pasuje i jaki ma zasięg :icon_neutral2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts