hurim6 Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Witam! Poszukuje dwójnogu do karabinu: http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie-2/mb08-coyote-well?from=listing&campaign-id=19 Jeśli był taki temat to przepraszam, ale nie mogłem go znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
P1nK13 Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 (edited) http://azteko.pl/asg...793-p-3646.html To powinno pasować. Przy okazji - opcja szukaj nie boli. Edited December 27, 2015 by P1nK13 Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Bardzo dziękuję za tą wstawkę. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 2 godziny temu, Draxar napisał: Bardzo dziękuję za tą wstawkę Na allegro chodziły takie ( też nowe) po 100-120 PLN... Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Jest też na militaria, nie wiem do Tokyo Marui L96 też pewnie wchodzi. Dwójnóg ASG do karabinu AW308 (16793) | Sklep Militaria.pl Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 19, 2022 Report Share Posted July 19, 2022 Ten akurat dwójnóg co wstawiłem nie wchodzi do modelu Tokyo Marui L96. Posiada za małą dziurkę do włożenia dwójnogu na wystającym dzyndzlu od L96. Szukam na militaria.pl i gunfire dwójnogu do Marui ale nic nie mogę znaleźdź pustka na rynku. Do replik Well pewnie by weszło ale nie jestem pewny. Jak ktoś będzie coś wiedział o dwójnogu do Tokyo MArui L96 to niech tą informację wstawi. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted July 20, 2022 Report Share Posted July 20, 2022 (edited) Wyjmij dzyndzel od TM i wsadź na tym adapterze z dwójnogu. Pokombinuj. Swojego czasu miałem zamontowany taki: https://www.taiwangun.com/pl/dwojnog/dwojnog-do-karabinow-snajperskich-agm Wyjmujesz z adaptera i zakładasz na ten od TM. Albo montujesz adapter na to ucho na body koło regulacji HU . Edited July 20, 2022 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 20, 2022 Report Share Posted July 20, 2022 Nie gadaj głupot nie pasuje. Wyjmowałem ten adapter nic to nie dało. Za duży jest dzyndzel od Tokyo Marui i za mały jest otwór od tej firmy dwójnogu. Tak czy siak to mało ważne. Zakupiłem już dobry dwójnóg, który wszedł pod lufą do takiej dziurki czy jak to niektórzy zwą bączkiem. Tamten zły natomiast już oddałem. Tu jest link do dobrego dwójnogu uniwersalnego od Action Sport Games(Dania ale raczej robione w Chinach) Uniwersalny dwójnóg ASG z adapterem RIS (17424) | Sklep Militaria.pl Tu daję opis produktu jakby był problem ze stroną militaria.pl: Uniwersalny dwójnóg do replik karabinów snajperskich ASG wykonany z metalu. Teleskopowe nogi oferują 6 ustawień długości. Gumowane stopki dodatkowo stabilizują replikę w trakcie oddawania strzału. Dwójnóg może zostać zamocowany za pomocą specjalnego pinu m. in. na replikach AW.308 i M40A3. Dzięki załączonemu adapterowi dwójnóg może również zostać osadzony na szynie w standardzie RIS 22 mm. Dane techniczne Materiał: metal Waga: 450 g Wysokość: 6" - 9" Kolor: czarny Producent: Action Sport Games, Dania Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Ja 4 godziny temu, Draxar napisał: Za duży jest dzyndzel od Tokyo Marui i za mały jest otwór od tej firmy dwójnogu To można załatwić pilnikiem. Asg to nie to samo co ostra, co replika /firma/system bardziej zbliżają się/oddalają od standardów. Cyma w cm703 skopiowała system TM ale powiększyli średnicę tłoka , też dodali adapter w wymiarach prawdopodobnie TM. Poszukaj na forum , obadaj zdjęcia na necie co tam ludzie w customach wsadzają. Poza tym tak jak pisałem ( to nie głupoty) miałem zamontowany dwójnóg z tego linka co podałem. Gdybym go nie połamał pewnie dalej byłby na replice. Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Nie misiek nie będziemy działać pilnikiem. Jest już dobry dwójnóg. Bardzo fajnie służy ale jego wadą jest, że jest głośny. Tak po za tym fajnie działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts