Jankes6 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Witajcie chiałbym zaciągnąć od was opini o nisko budżetowej CM 506 gdyż od jakiegoś czasu mysle nad zakupem takiego nisko budżetowca na tunning i zastanawiam się czy ktoś coś wie o nich trzymał używał jak sprawuje się to to w stocku. Zależy mi na czymś tanim z magazynkami m4/m16. (Nie chodzi mi o gietę z możliwością konwersji.) Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 (edited) Powiedz mi, jaki sens ma kupowania najtańszej repliki i tuningowania jej? Edited January 6, 2016 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
Jankes6 Posted January 6, 2016 Author Report Share Posted January 6, 2016 (edited) Niema sensu ale chce przyżulić poza tym potrzebuje czegoś lekkiego. Poza tym potrzebuje czegoś żeby pożyczyć albo na rezerwę. Edited January 6, 2016 by Jankes6 Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Niema sensu ale chce przyżulić poza tym potrzebuje czegoś lekkiego. Poza tym potrzebuje czegoś żeby pożyczyć albo na rezerwę. Gieta JG, jak bardzo musi być emka to zamiast hajsu na tuning dołóż do budżetu i poluj na emki g&g z serii combat machine. Quote Link to post Share on other sites
Jankes6 Posted January 6, 2016 Author Report Share Posted January 6, 2016 (edited) A widzę ze nie napisałem że mam już gietę przerobioną na MG36 i nie bardzo chce drugą Edited January 6, 2016 by Jankes6 Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Przeczytaj sobie recenzję budżetowej M-ki Spartaca i zastanów się czy warto. Według mnie lepiej dołożyć trochę grosza do replik firmy Evolution Airsoft (ok. 800 zł + akumulator), budżetową serią G&G (ok. 700-800 zł + akumulator). Ostatnio słyszałem też całkiem dobre opinie na temat replik od Force Core (ok. 600-700 zł podczas promocji), ale tu odsyłam do odpowiednich tematów na forum i posiadaczy tych replik. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Jak chcesz coś lekkiego i taniego to kup kompaktową MP5, w wersji K lub PDW. Przynajmniej nie będzie tandetnie lekkie i będzie wytrzymalsze. Quote Link to post Share on other sites
Jankes6 Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Dzięki panowie, faktycznie poczekam pozbieram jeszcze trochę i kupię coś lepszego. A myślałem po kupnie G36 od JG że następna replika to Coś mniej budżetowego a teraz chciałem zejść na złą stronę. :3 Powiedzcie mi co myślicie o tych kompaktowych Amoebach? Myślałem nad mp5 ale stwierdziłem że chcę coś do czego mógłbym używać magów do m4/m16 żeby ujednolicić magazynki z g36. A druga sprawa spotkał ktoś drumy do g36? Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 O amobeach masz tematy. Drumów do g36 jest pełno, więc chyba nawet nie wpisałeśw google. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 I oprócz gietowych możesz użyć emkowych dramów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts