kazik_ Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 "Flectar D" to nazwa nadana temu kamuflażowi przez rosyjskich producentów (chyba przez Spław), więc nie jest to nazwa zbyt popularna. Nieco różni się on od "oryginału" (czyli duńskiego pierwowzoru), z tego co widziałem jest on nieco jaśniejszy (mniej czarnych kropek). Ale przy kapeluszu nie powinno to się jakoś strasznie rzucać w oczy, gorzej jeśli staniesz obok kolegi w oryginalnym duńczyku ;) Quote Link to post Share on other sites
luis Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Różnica w kolorze niewielka i na kapeluszu nie rzuca się w oczy 8-) . Sądzę, że rosyjski mundurek to inwestycja, za rozsądne pieniądze. Miałem okazję go oglądać, już po kupnie swego. A, że mam sklerozę to zapomniałem, że Rosjanie mają odpowiedniki części zachodniego umundurowania :-F Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Odnośnie munduru czeskiego, Vz. 95 to z tego co widziałem na czeskich sklepach, ceny nie były straszliwie wygórowane, dlatego chcę spytać czy ktoś podjął się ściągnięcia takiego munduru. Quote Link to post Share on other sites
daarkh Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Doradzam wstrzemięźliwośc przy zakupie duńskiego M 84 w wersji tańszej. Miałem go w rękach przez kilka godzin od chwili kiedy otrzymałem paczkę z RangerShop'u a zaraz odesłałem z powrotem. Bluza i spodnie tragicznie różnią się kolorem i do tego różni producenci (Mil-Tec i MMB). Jakośc materiału też nie wygląda najlepiej. Sklep nie był w stanie z zapasów magazynowych złożyc mi kompletu o rozmiarze M w przybliżonym odcieniu więc zdecydowałem się na zwrot kasy. Pozostały na minusie koszty dwóch przesyłek :evil: Nie liczyłem na wiele dobrego za tą cenę ale i tak jestem rozczarowany. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 No niestety z oddychalnością w mil-tecu bardzo słabiutko . Quote Link to post Share on other sites
Rumun Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Odnośnie munduru czeskiego, Vz. 95 to z tego co widziałem na czeskich sklepach, ceny nie były straszliwie wygórowane, dlatego chcę spytać czy ktoś podjął się ściągnięcia takiego munduru. Zobacz tutaj http://rangershop.pl/product-pol-115263346...ND-DEMOBIL.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts