Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć!

Słowem wstępu pozwolę sobie przedstawić naszą firmę.

Na rynku jesteśmy już ponad rok. Przez ten czas sukcesywnie powiększaliśmy ofertę o kolejne, często wykonane na zamówienie produkty oraz gamę kolorystyki. Wszystkie nasze projekty są konsultowane z możliwie szerokim gronem osób, również ze środowisk mundurowych co pozwala stworzyć maksymalnie dopracowane produkty.

Jak wcześniej wspomniałem, wykonujemy również indywidualne projekty. Większość naszej oferty powstała właśnie w ten sposób. Zastrzegę tutaj - kopii nie robimy. Jeśli chcesz D3CR - szukaj gdzieś indziej.

Obecnie posiadamy poniższe kolory i kamuflaże:

MultiCam - Cordura oraz taśmy

MultiCam Tropic - Cordura oraz taśmy

Pencott GreenZone - Cordura oraz taśmy

Pencott BadLands- Cordura oraz taśmy

ATACS FG- Cordura oraz taśmy

Digital Woodland- Cordura oraz taśmy

Woodland - Cordura

AOR2 - Cordura

Ral 7013

Coyote Brown

Ranger Green

Olive Drab

Używamy tylko i wyłącznie renomowanych materiałów pochodzących ze sprawdzonych źródeł. Zaopatrujemy się w Europie oraz Stanach Zjednoczonych. Jeśli jesteś zainteresowany wyposażeniem w innym kamuflażu - prosimy o informację, podziałamy w tym kierunku ;)

Fanpage na Facebook'u: https://www.facebook.com/neptunespearequipment/

Miłego dnia!

• 3 weeks later...
Posted

Dwa zamówienia i oba bez zarzutu. Szpej z najwyższej jakości materiałów w dużym wyborze kamuflaży i kolorów a do tego szyty porządnie i terminowo. Zwłaszcza to ostatnie u wielu dostawców nie jest wcale oczywiste.

• 1 month later...
Posted

Polecam :) zamówiłem u Neptuna wykonanie admin panelu z możliwością noszenia go jako mini chest rig . Bardzo profesjonalne podszedł do tego zlecenia - miła i bezproblemowa korespondencja. Zlecenie zostało zrealizowane stosunkowo szybko i terminowo. Odłącznie samego panelu - został wykonany starannie, wszystko zgodnie z moimi wytycznymi i oczekiwaniami :) Gorąco polecam, sam też jeszcze coś zamówię "bo nie ma lipy"

• 1 month later...
Posted

Gorąco polecam! Zamówiłem 3 zawieszenia dwupunktowe i jestem mega zadowolony. Jakość szwów i materiałów stoi na wysokim poziomie. Dodatkowo wziąłem customową ładownicę na magazynki do Scorpion Evo i też jest super wykonana. Multicam to multicam ;)

Na duży plus kontakt z Neptune Spear podczas realizacji zamówienia - bezproblemowy, bez opóźnień i w pełni profesjonalny.

Posted

Również polecam. Poszukiwałem admin poucha, który umożliwiałby przenoszenie i wygodny dostęp do smartfona. Odezwałem się do Neptune Spear i po szczegółowych ustaleniach otrzymałem wysokiej jakości produkt, w 100% spełniający moje wymagania. Cena również przystępna jak na produkt całkowicie customowy i wykonany z Cordury w kamuflażu Pencott Greenzone. Bardzo dobry kontakt, zaskakująco szybki czas realizacji, błyskawiczna wysyłka i przystępna cena sprawiają, że pewnie jeszcze nie raz do Neptune Spear się odezwę.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Posiadam dwa elementy ekwipunku od NS:

-Pas na broń

-Pokrowiec na ręke na Foretrex 301.

Mogę z czystym sumieniem polecić ekwipunek od NS. Jest bardzo dobrze wykonany i z dobrej jakości materiałów. Ale największą zaletą NS jest możliwość wybrzydzania - możesz sam zaprojektować swój szpej, a NS to wykona. Nie mówiąc już o fakcie, że w razie potrzeby da sugestie jak ulepszyć projekt.

• 2 years later...