NeptuneSpear Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Cześć! Słowem wstępu pozwolę sobie przedstawić naszą firmę. Na rynku jesteśmy już ponad rok. Przez ten czas sukcesywnie powiększaliśmy ofertę o kolejne, często wykonane na zamówienie produkty oraz gamę kolorystyki. Wszystkie nasze projekty są konsultowane z możliwie szerokim gronem osób, również ze środowisk mundurowych co pozwala stworzyć maksymalnie dopracowane produkty. Jak wcześniej wspomniałem, wykonujemy również indywidualne projekty. Większość naszej oferty powstała właśnie w ten sposób. Zastrzegę tutaj - kopii nie robimy. Jeśli chcesz D3CR - szukaj gdzieś indziej. Obecnie posiadamy poniższe kolory i kamuflaże: MultiCam - Cordura oraz taśmy MultiCam Tropic - Cordura oraz taśmy Pencott GreenZone - Cordura oraz taśmy Pencott BadLands- Cordura oraz taśmy ATACS FG- Cordura oraz taśmy Digital Woodland- Cordura oraz taśmy Woodland - Cordura AOR2 - Cordura Ral 7013 Coyote Brown Ranger Green Olive Drab Używamy tylko i wyłącznie renomowanych materiałów pochodzących ze sprawdzonych źródeł. Zaopatrujemy się w Europie oraz Stanach Zjednoczonych. Jeśli jesteś zainteresowany wyposażeniem w innym kamuflażu - prosimy o informację, podziałamy w tym kierunku ;) Fanpage na Facebook'u: https://www.facebook.com/neptunespearequipment/ Miłego dnia! Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Polecam Neptuna. Ja i moja ekipa parę razy zlecała mu do uszycia szpeje i zawsze 100% zadowolenie. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 polecam, szybki kontakt, dobre ceny, bardzo dobra jakość produktów Quote Link to post Share on other sites
ferriz Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Świetny kontakt, szybka realizacja, produkt dopasowany pod indywidualne potrzeby klienta, materiały od czołowych producentów. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Dwa zamówienia i oba bez zarzutu. Szpej z najwyższej jakości materiałów w dużym wyborze kamuflaży i kolorów a do tego szyty porządnie i terminowo. Zwłaszcza to ostatnie u wielu dostawców nie jest wcale oczywiste. Quote Link to post Share on other sites
oncoma Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Polecam :) zamówiłem u Neptuna wykonanie admin panelu z możliwością noszenia go jako mini chest rig . Bardzo profesjonalne podszedł do tego zlecenia - miła i bezproblemowa korespondencja. Zlecenie zostało zrealizowane stosunkowo szybko i terminowo. Odłącznie samego panelu - został wykonany starannie, wszystko zgodnie z moimi wytycznymi i oczekiwaniami :) Gorąco polecam, sam też jeszcze coś zamówię "bo nie ma lipy" Quote Link to post Share on other sites
Groszq Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Gorąco polecam! Zamówiłem 3 zawieszenia dwupunktowe i jestem mega zadowolony. Jakość szwów i materiałów stoi na wysokim poziomie. Dodatkowo wziąłem customową ładownicę na magazynki do Scorpion Evo i też jest super wykonana. Multicam to multicam ;) Na duży plus kontakt z Neptune Spear podczas realizacji zamówienia - bezproblemowy, bez opóźnień i w pełni profesjonalny. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Również polecam. Poszukiwałem admin poucha, który umożliwiałby przenoszenie i wygodny dostęp do smartfona. Odezwałem się do Neptune Spear i po szczegółowych ustaleniach otrzymałem wysokiej jakości produkt, w 100% spełniający moje wymagania. Cena również przystępna jak na produkt całkowicie customowy i wykonany z Cordury w kamuflażu Pencott Greenzone. Bardzo dobry kontakt, zaskakująco szybki czas realizacji, błyskawiczna wysyłka i przystępna cena sprawiają, że pewnie jeszcze nie raz do Neptune Spear się odezwę. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Świetny szpej, najwyższa jakość, fajne pomysły, bardzo miła korespondencja/kontakt. Wyższa półka jeśli chodzi o polskich krawców taktycznych :-) Quote Link to post Share on other sites
vim Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Posiadam dwa elementy ekwipunku od NS: -Pas na broń -Pokrowiec na ręke na Foretrex 301. Mogę z czystym sumieniem polecić ekwipunek od NS. Jest bardzo dobrze wykonany i z dobrej jakości materiałów. Ale największą zaletą NS jest możliwość wybrzydzania - możesz sam zaprojektować swój szpej, a NS to wykona. Nie mówiąc już o fakcie, że w razie potrzeby da sugestie jak ulepszyć projekt. Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 Jak obecnie z jakością ich produktów? Pas, ładownice? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 Wydaje mi się, że bez zmian - używałem paru pierdół i były fajnie odszyte. Kamizelek używa np. CBŚP :) Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 No to szpej wybrany. Zdecydowałem się na zestaw właśnie od Neptuna - pas, ładownice, zrzut, kieszeń na stazę. Tylko apteczka od TT będzie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts