KomaRR Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Witam szukałem dzisiaj po sklepie różne pistolety asg sprężynowe i w końcu wybrałem Pistolet ASG Taurus PT 92 Metal Slide 99,99zł Kulki ASG Blaster Devil 0,20g 6000szt. 65zł i mam pytanie czy jest to dobry wybór czy mogę dostać coś lepszego do 200zł ? Jestem początkującym i na razie będę pewnie strzelać w ogrodzie do puszek czy coś w tym stylu. Zależy mi na celności i żeby broń była dość ciężka i głośna jeśli jest to w ogóle możliwe. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Odpuściłbym sobie pistolet sprężynowy, bo nie nadaje się do niczego innego niż do strzelania do puszek. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Ma jeszcze 2 zastosowania: a) wypełniacz kabury b) pojedynczy strzał ostatniej szansy i to na małą odległość. Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 (edited) Dozbieraj lepiej do 400-450 zł na jakiegoś podstawowego AEG'a (replika elektryczna). A jeśli chciałbyś coś z większą dawką realizmu to gazowy pistolet z blowback'iem, najlepiej na CO2. Ale widzę, że masz raczej ograniczony budżet i jesteś początkujący, a to droższe i bardziej skomplikowane rozwiązanie niż repliki elektryczne, więc jednak polecę AEG'a. Edited November 21, 2016 by wredny_bo_trzeźwy Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 W tej cenie - tylko sprężynowe strzelby. Najtaniej - i całkiem nieźle, jak za tę canę- od AGM. Quote Link to post Share on other sites
KomaRR Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 Na gazowe nie patrzałem bo nie chce wydawać zbyt często pieniędzy na co2. A zestaw kulek 8000szt powinien mi starczyć na dość długo. A jakiś konkretny model AEG'a byś mogł polecić? 300 zł na sam pistolet mogę wydać. Szukałem w sklepie militaria.pl i wybór elektryków jest dość ubogi. Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 (edited) Za tylko znajdziesz tylko MP5 Galaxy, ewentualnie jakieś spartaki albo dragony na przefenie, ale to już dno dna. Czekaj do black friday, to za 4 dni. Wtedy będzie wiele przecen, może coś wyhaczysz. Edited November 21, 2016 by V4RCH1AK Quote Link to post Share on other sites
rotsaved Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 http://www.taiwangun.com/sprezynowe/shotgun-short-003-agm?from=listing&campaign-id=19 Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 http://www.taiwangun...&campaign-id=19 Podobno obecne szoty się sypią strasznie Quote Link to post Share on other sites
KomaRR Posted November 22, 2016 Author Report Share Posted November 22, 2016 Do pompek nie jestem przekonany wole coś celniejszego gdzie można strzelać pojedynczo. Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 No to mówię, galaxiak. Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Jeśli jeszcze nie kupiłeś to bierz cymę 028 z gunfire, jest teraz zniżka do 380 zł, będziesz pan zadowolony :) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts