Pimpson Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Cześć, jestem w ASG od ponad roku, do tej pory latałem w DPMie, teraz w Partizanie. Mam taką zachciankę żeby spróbować czegoś innego, niestandardowego. Wyróżniającego się. Chodzi mi o jakiś kamuflaż, który przyzwoicie maskuje, dobrze wygląda (tak żeby dało się chodzić w nim w "cywilu"), i jednocześnie nie jest zbyt popularny. A, ważne. Ma być w miarę pod środkową Europę, i nie interesują mnie "Multi-terrain", tylko typowo leśne. Myślałem o nowej Mapie, ale jeszcze nie szyją do użytku cywilnego. Jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 PenCott GreenZone? Albo BadLands? Nie są zbyt popularne, a bardzo dobrze maskują. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Duński M84? Norweski M98? CADPAT? Czeski Vz. 95? Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 (edited) Gdybym sam miał wybrać jakiś kamuflaż, wybrałbym tigerstripe. Mam współczesny dół proppera i "wietnamską" górę i nacieszyć się nie mogę tym wzorkiem. Edited March 20, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 (edited) Nieśmiało dorzucę tu Kryptek Mandrake :icon_wink: Edited March 20, 2017 by _Czarny_ Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Stary kamuflaż UOPu Quote Link to post Share on other sites
Ilostmynick Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 A co byś powiedział na: - wz68 "moro" - polską "pume" - albo multi camo tropic Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Może LWPowski 'Deszczyk'? Wygląda ciekawie, aczkolwiek 'idealnie kamufluje na tle postapokaliptycznego pustkowia lub płonącej cementowni. W innych przypadkach jest gorzej niż do dupy' (Irytujący Historyk). Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Gdybym sam miał wybrać jakiś kamuflaż, wybrałbym tigerstripe. Mam współczesny dół proppera i "wietnamską" górę i nacieszyć się nie mogę tym wzorkiem. +1 Jeśli kiedyś zrezygnuję z DPMu to właśnie na rzecz tigerstripe'a. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Grecki lizard, Helikon sprzedaje to pod nazwą Hellenic. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Gdybym sam miał wybrać jakiś kamuflaż, wybrałbym tigerstripe. Mam współczesny dół proppera i "wietnamską" górę i nacieszyć się nie mogę tym wzorkiem. W wersji pustynnej pomykają sobie grupy bojowe CIA ;) To tak w ramach ciekawostki ;) Z mniej popularnych kamuflaży warto rzucić okiem na rosyjskie wynalazki pokroju SPECTRE ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts