Jakotako Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Witam. Szukam pistoletu sprężynowego gdzieś tak do 30 złotych, który nie rozleci mi się po miesiącu. Fajnie by było gdyby miał powyżej tych 150 fpsów, ale nie szkodzi gdyby było mniej ponieważ kupuje go raczej dla beki, żeby postrzelać do pudełek po tictackach w pokoju. Pozdrawiam :icon_wink: Hopup też byłby spoko ale jeśli ma być nieznośny albo przekraczać cenę to trudno. Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Za tę cenę nie spodziewaj się rewelacji i to jeszcze z hop - upem. Poleciłbym Ci pistolet sprężynowy, który dosyć dobrze strzela na kulkach 0,20, nie ma hopka i ma około 165-170 fps, ale kosztuje ponad dwu krotnie drożej (za to jest metalowy). Za przeznaczoną kwotę - można poszukać na gunfire pistoletów (są w takich cenach), ale ile wytrzyma to nie wiem ;) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Weź pod uwagę, że szybko na kulki wydasz więcej niż na replikę (zakładając, że to pykanie będzie ci się podobać). Strzelając w pokoju hopek ci niepotrzebny, chyba, że masz np. na 15m długi. Weź kup sobie na odpuście pistolet na lotki z przyssawkami, nie będziesz musiał zbierać kulek po całym pokoju :). Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Czuć, że sezon ogórkowy w pełni :D Quote Link to post Share on other sites
Jakotako Posted June 11, 2017 Author Report Share Posted June 11, 2017 Nie oczekuję żeby był powalająco dobry nawet jak na 30 zł :P. Mam już tuningowane sr-25 od AK i nie czuję potrzeby posiadania dobrego boczniaka czy nawet broni ostatniej szansy. Myślę że kupię G9 Galaxy, ma całkiem "dobre" opinie :) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Kumpel kupił któregoś z tych mikro galaxiaków, próbuję się dowiedzieć czy to był C9 czy C25. Jak chcesz dla beki kupić to jest idealny i w sumie zaskakująco dobrze strzela jak na takie coś :D Quote Link to post Share on other sites
Jakotako Posted June 11, 2017 Author Report Share Posted June 11, 2017 (edited) Właśnie tyle się doczytałem, że strzela super i wgl ale nwm ile wytrzyma :D Edited June 11, 2017 by Jakotako Quote Link to post Share on other sites
h3rbata Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 A jak będziesz miał więcej kasy (80-100zł) to polecam Berretę M92 STTI na GreenGas. Jest znana i lubiana, bardzo wytrzymała (starczy na lata). Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Miał ktoś styczność z nowymi modelami STTI ? Coltem, P226 i USP? Są równie dobre w stosunku jakość-cena jak ich matka? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts