tajemnicza kiełbasa Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Witam. Chciałbym zacząć bawić się w snajpera. Mam problem w wybraniu bazy. Vsr od tm czy barrett m82a1 od snow wolfa? Myślę nad zamontowaniem hpa. Do której repliki części będą tańsze i lepiej dostępne? Tak wiem że barrett jest duży. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 W m82a1 tow sumie lufa pdi komora provina konwersja mancrafta mam taką na sprzedaż i gotowe. Quote Link to post Share on other sites
tytanowy88 Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Daruj sobie mancrafta bo to tandeta totalna, kiedyś ziomek miał w barecie od SG i to nie ma prawa bytu (pomijając fakt tandetnego wykonania "repliki" od snow wolfa). Ja mam vsr zrobioną u barta i 2 moich znajomych jesteśmy mega zadowoleni. Quote Link to post Share on other sites
Tooper Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Daruj sobie mancrafta bo to tandeta totalna, kiedyś ziomek miał w barecie od SG i to nie ma prawa bytu (pomijając fakt tandetnego wykonania "repliki" od snow wolfa). Ja mam vsr zrobioną u barta i 2 moich znajomych jesteśmy mega zadowoleni. Popieram. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 (edited) Średnio popieram, widziałem kilkanaście ładnie zrobionych mancraftów. IMO tak jak w AEG - dużo zależy od tego kto to wszystko składał. Co do części bart_a to wciąż są w najlepszym stosunku cena/jakość. I to się nie zmieni, zwłaszcza, że pisał o małej rozbudowie warsztatu ;-). Edited June 17, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Ja polecam SRS'a od silverbacka :) Sprężyna plus precka i jest IDEOLO! Quote Link to post Share on other sites
SniperWolf Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Macał ktoś coś takiego producent Classic Army i w standardzie VSR no i jeszcze ciekawie wygląda warto kupić ? https://gunfire.pl/product-pol-1152213569-Replika-karabinu-snajperskiego-SPR-SR40.html Quote Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted June 20, 2017 Author Report Share Posted June 20, 2017 A jak z dostępnością części? Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts