KicpA Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nie jestem w stanie Ci powiedzieć, ale zapewniam cię że nie mały, Paredzieśiąt tysięcy. Jedyne co padło to łożysko Kulkowe. Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 mam pytanie. Kupiłem sobie uzywaną Ele i mam mały problem z Szybkostrzelnością.. Czy u was Blow back też strasznie spowolnia ROF? Quote Link to post Share on other sites
Jacek Sidi Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Jeśli mówisz o BlowBack to zapewne chodzi Ci o eLę G&G lub Army. A to nie ten temat.... PS Tak . Spowalnia. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Nie czepiajmy się słówek:) Bo już myślałem, że coś z nią nie tak :) muszę jeszcze tylko zmierzyć jaką szybkostrzelność ma z Blow Back Action Conversion Kit for Star L85 Series(lepiej? i jaką bez Edited February 17, 2008 by Ivo_Meleskevic Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Zależy od rodzaju baterii. U mnie na large-u 9,6[V] 3700[mAh] przy sprężynie M130 jest minimalny spadek szybkostrzelności. Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ela juz biega jak nalezy. Zapiekło się jedno z łozysk. A dziś w ramach testu załozyłem sobie Li-Pol'a.. Ehh.. Prawie jak p90:) i Li-Pol zostanie chyba w Eli na stałe Teraz już nikt miedzy kulkami nie bedzie uciekał:P Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Jakiego li-pola, i skąd? ;) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 baterie Litowo-polimerową i skąd? z Hong Kongu, bo tam taniej:P a zaiwania jak powalona. może jutro mi się uda ROF zmierzyć, to podam. Bateria litowo-polimerowa o napięciu 11,1v i pojemności 2200 mAh mieści się do P90. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Z RSOV, Firefoxowa bateria? Daj link jeżeli to nie ta o której mówię. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...DS%252BI%252BSS dokładnie taka Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) Witam. Chodzi mi po głowie L86 LSW Stara. Mam tylko kilka wątpliwości jeśli chodzi o GB. Wiem tyle że jest plastikowy, ale z tego co czytam, można napierdzielać na M130 (450fps to już miło). Lecz w jakiejś awarii chciałbym wiedzieć czy części takie jak: -tłok, -zębatki, -łożyska, -popychacz, -prowadnica sprężyny, -obie głowice, da radę wymienić na coś z standardu V2/V3? Tudzież moje pytanie, jak w Starze wyglądają (pod względem wytrzymałości, af cors.) te części GB, wiem że głowica tłoka nie jest kierunkowa i dobrze ją wymienić. Ale jak reszta? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam, Menel. Edited June 27, 2008 by men3L Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Skontaktuj się z Kermitem - Ma to cacko, macałem, świetnie wykonane zewnętrznie, ale w środku podobno jakieś problemy są. Quote Link to post Share on other sites
sulam Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 czy to prawda że w środku siedzi miech zamiast zespołu cylindra ? jak z jego wytrzymałością i ewentualną wymianą chcę stara ściągnąć z Chin i bardzo zacząłem się nad tym zastanawiać bo dość sporo negatywnych opinii słyszałem jak wam się on sprawuje ? Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Jaki miech? miechy to były w M60 Topa ;) Quote Link to post Share on other sites
sulam Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 czyli normalny cylinder itp :> o tym miechu to wyczytałem gdzieś na innym forum ... chce kupić tego stara ale ciągle się zastanawiam czy warto :P Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Tak zwykły zestaw cylindra. Quote Link to post Share on other sites
sulam Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 za 1700 zeta z Chin, z susatem stara i bateria ... oplaca sie ? dużo ludzi pisze ze ics lepszy ... ktoś posiada albo miał styczność z tymi 2ma modelami ? który bardziej sie opłaca, z którego będe bardziej zadowolony. Mam chinole i nie chcę już się tak stresować, że coś nie działa, dlatego chcę jak najlepiej wybrać Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Icsa ludzie mają od paru dni ;) Więc nie licz na to że komuś się coś popsuło. Ja mam stara prawie 2 lata. Poszła mi komora Hu bo mi tokarz źle dysze dorobił :/. Ale wstawiłem komorę z emki i śmiga. Przez ponad pół roku jak w nim nic nie robiłem nie było ani jednego problemu. Nie Każe ci wybierać stara czy Icsa. O icsie ci nic nie powiem bo niestety zanim go będę miał to trochę minie. Baterie zrób sobie na zamówienie w Polsce. Jak się zdecydujesz na Stara to prześlę ci wzór baterii. Quote Link to post Share on other sites
sulam Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 a przypadkiem nie wiesz kto chce sie go pozbyc ;P takiego stara w dobrym stanie z malym pzrebiegiem ;P Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Ja na pewno nie :D Nie wiem poszukaj w komisach. Quote Link to post Share on other sites
sulam Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 jakas inna batka wejdzie do stara poza ta dzielona ? Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) 8,4V 2000 mAh GP wchodzi bez problemu i to nie dzielona http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb38388728fd1ed0.html Tak wygląda w LSW, w innych elkach jest więcej miejsca Edited September 21, 2008 by kermit Quote Link to post Share on other sites
Wojtass Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Pytanie: czy ktoś jest powiedzieć jaka maxymalnie wejdzie batka do łoża L86A2 Stara? I pytam tu o baterię NiMH lub NiCd, nie Li-Pol... ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bassovy Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 A jak z zamiennością Gumki HU? Wchodzą standardowe ? no i kolejne pytanie do „starych” użytkowników „wieść niesie że silniki szybko padają”…azali to prawda bracia ? Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Gumka hop-up jest w pełni standardowa, a co do padających silników to w moim lsw nic sie nie dzieje po parunastu tysiącach kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts