mareq Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Za tytuł dziękujemy Mendiemu :). Moje możliwości obliczeniowe powoli się wyczerpują. Powoli przydałoby się jaieś doświadczalne porównanie wyników. Szukam metody na precyzyjny pomiar czasu przelotu kulki na różnych dystansach. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 (edited) Otwarte chronografy nie są aż tak bardzo precyzyjne do waszych potrzeb ? Dla przykładu coś takiego jak E9900 by się nie nadało ? Jeden można by po każdym pomiarze przesuwać na dalszy dystans, no chyba że ktoś ma ich więcej sztuk lub duuużo za dużo pieniędzy :icon_smile: Tfu zaraza tobie o czas chodzi, nie wiem czy w nich jest pomiar także i czasu ;) Edited July 26, 2017 by _Czarny_ Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 http://mackila.com/airsoft/atp/03-a-01.htm - myślę, że przyda się autorowi tematu :) Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 (edited) Ustawiaj puszkę co 5 metrów, ustaw dyktafon i strzelaj :icon_arrow: wrzuć w domu do programu nagranie i zobaczysz co ile kulka uderzała :icon_mrgreen: Edited July 27, 2017 by B3Lf öÖö (LastSniper) Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Nie pamiętam które chrono ale miały opcje łączenia w bramki. Mierzyły prędkość na początku i końcu trasy oraz czas przelotu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts