Jager85 Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Witam. Jak w temacie panowie i panie. Szukałem, pisałem ,dzwoniłem i tyle co znalazłem to prawie nic! Jeżeli chodzi o 200 bar to nie ma większego problemu z butlą ale 300 to już nie przelewki:0 Ma ktoś namiar na firmę która wymieni bądź nabije butle 10 l ciśnieniem 300 bar? Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Bardzo nikła szansa że coś znajdziesz. Ja bym poszukał ewentualnie w Niemczech. Ale same koszta transportu będą zaporowe. Mogę być ciekawski i zapytać do czego Ci tak ogromne ciśnienie w butli? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Bardzo nikła szansa że coś znajdziesz. Ja bym poszukał ewentualnie w Niemczech. Ale same koszta transportu będą zaporowe. Mogę być ciekawski i zapytać do czego Ci tak ogromne ciśnienie w butli? Chyba żartujesz... Firma w Krakowie - Assasins Paintball. Dziękuję dobranoc. Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Chyba żartujesz... Firma w Krakowie - Assasins Paintball. Dziękuję dobranoc. Dziękuje za wyprowadzenie z błędu. Tylko po co takim tonem? Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 chyba strażacy nabijają swoje butle do 300 bar, moze w razie czego gdzies podejsc i podpytać Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted January 11, 2018 Author Report Share Posted January 11, 2018 Assasin nabija 200 bar nie więcej. Butla jest potrzebna mi do hp. Chce zakupić butle 4500 psi a to jest 300 bar z tego co wiem.Potrzebuje zatankować takim ciśnieniem butle matkę 10 l i z niej nabijać mniejszą 1,6 l 4500 psi. Quote Link to post Share on other sites
krycha_666 Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Podpytaj się w sklepie nurkowym Nautica na Toruńskiej 5, mała butlę nabijam u assasynów, ale kiedyś byłem w tym sklepie i powiedzieli, że nie ma problemu z nabiciem pod warunkiem posiadania przelotki. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 Też się kiedyś zastanawiałem nad tym czy nie kupić sobie butli matki. Potem przeanalizowałem ile kosztuje, jaki jest z tym problem aby naładować, ile strzelam kulek na strzelaniu i se darowałem ;) Mam 3 butle po 48/3000 i każda starcza mi spokojnie na dwie strzelanki. W moim przypadku było to kompletnie bez sensu. Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted January 25, 2018 Author Report Share Posted January 25, 2018 (edited) U mnie niestety replika pożera mnóstwo powietrza (VFC gbb hk 416) co oznacza kursowanie z 2 butlami na strzelanie .chce kupić 10 l butle matkę i 4500 psi butle 1,8 l. Duży wydatek( obie razem wyjdą 1600 zł) ale na długo starcza i nie muszę jeździć co chwile i nabijać małych butli. Zobaczymy jeszcze czy mi się uda zrobić porządek z tym moim hk bo niestety hi cap nie zdaje egzaminu a przerabianie zaworów nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ps . Nautica nabija do 200 bar ciśnieniem. Edited January 25, 2018 by Jager85 Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 2 butle na strzelanie ? Co ty w supporta się bawisz ? :D Ile kulek wywalasz na strzelanie że jedna butla Ci nie starcza ? Daytony są pochłaniają powietrze jak mało co ;) Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted January 27, 2018 Author Report Share Posted January 27, 2018 No właśnie to nie daytona są,. Przeróbka gbb pod hpa. Zawór od spodu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts