Pawelt Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Cześć, obserwuję już jakiś czas stronę Militaria.pl i widzę, że nowe Glocki Umarexa idą jak świerze bułki, raz są a raz nie ma więc ruch musi być. Czy ktoś już ma i może coś powiedzieć? Jak wypadają w porównaniu z WE G17? Widziałem Umarexy na żywo ale nie brałem jeszcze do ręki. Sądząc po danych są trochę lekkie i około 100g lżejsze od glocków WE. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Z tego co wyczytałem: Glocki na Co2 robi VFC, glocki na GG robi KJW, a glocka NBB nie mam pojęcia kto. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Według newsa z IWA KWC robi glocki gg. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Według mojego źródła w RedWolfAirsoft UK glocki na gg produkje VFC. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Podsumowując zawarte informacje - Glocki GG robi VFC, KWC i KJW? :teethh: Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Nie. Glocki na green gas robi VFC. Będą także glocki z białymi zdaje się, że malowanymi oznaczeniami na CO2 produkcji KWC (jeszcze ich nie ma na rynku). Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 To, że te Glocki robi VFC było wiadomo od dosyć dawna, więc nie wiem skąd w wątku tyle sprzecznych informacji. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 To, że te Glocki robi VFC było wiadomo od dosyć dawna, więc nie wiem skąd w wątku tyle sprzecznych informacji. Pewnie stąd, że na shots i iwa różni wystawcy dawali sprzeczne informacje (np ludzie z evike rzucali stwierdzenia, że VFC przyłoży rękę tylko do glocków na co2) Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Otrzymałem swojego glocka 19. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Magi WE wchodzą dosyć ciasno, trzeba je delikatnie pociągnąć by opuściły klamkę, stockowy wychodzi gładko. Safariland 6354DO łapie klamkę prosto z pudełka. Quote Link to post Share on other sites
Lunatyk009 Posted April 26, 2018 Report Share Posted April 26, 2018 Otrzymałem swojego glocka 19. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Magi WE wchodzą dosyć ciasno, trzeba je delikatnie pociągnąć by opuściły klamkę, stockowy wychodzi gładko. Safariland 6354DO łapie klamkę prosto z pudełka. Jak wygląda sprawa z celnością i strzelaniem? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 Glocki UMAREX'a trzymają wymiary ostrego odpowiednika czy nie bardzo? Próbowałem w sklepie wepchnąć G17 gen. 4 Umarexa do SERPA BHI i ni uja nie wchodziły... zarówno zamek jak i kabłąk stawiały opór... Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Oj mam późny zapłon. O strzelaniu ciężko mi się wypowiadać. Prawdziwe dopiero przed nim. Jak dotąd tylko do tarczy i nie narzekam. Pakowałem go tylko do kabury Safariland. Quote Link to post Share on other sites
Glock19 Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 Witam serdecznie, zastanawia mnie Umarexowe podejście do Glocka 17/19 na co2, ktoś ma któryś z tych dwóch? Jak się sprawują, co z "niezawodnością", czy są jakieś problemy techniczne na które warto zwrócić uwagę? I w jakim standardzie są te klamki? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts