MarekMac Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Siema. Z nietypowym pytaniem do Was się kieruję. Zobowiązałem się do uzupełnienia arsenału replik na WMASGu. Na chwilę obecną tworzę listę replik, które potem będę dodawał do arsenału. Wiadomo, że GF ma najszerszy wybór replik. Do tego planuję jeszcze przejrzeć kilka innych popularnych sklepów (Taiwan, Spec, Azteko, Zbrojownia), ale może znacie jakieś rzadko spotykane repliki czy nawet producentów, którzy są dostępni tylko w jakimś mniej popularnym sklepie? Jeśli tak to proszę o wymienienie tych producentów i sklepów, które posiadają w ofercie ich produkty. Quote Link to post Share on other sites
Bruce_ Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Na pewno nie ma w arsenale wumazgu serii Recoil Shock Tokyo Marui oraz cześci najnowszych replik m4 VFC. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 15, 2018 Author Report Share Posted May 15, 2018 Nie ma wielu modeli. Było to zaniedbane. Na chwilę obecną metodykę mam następującą: odwiedzam sklep, spisuje modele (pomijam kolory więc jak jakaś replika występuje pod nazwą X1 Tan, X1 Black itp. to wpisuję tylko X1), następnie będę sprawdzał czy dany model jest na liście, a jak go nie ma to dopiszę. Dlatego szukam sklepów z towarami rzadko spotykanymi gdzieś indziej, bo jeśli dana replika jest na GF, TG, Specshopie itd. to ją znajdę i dopiszę, ale nie mam zamiaru odwiedzać sklepów, które są jakieś malutkie (jest tego zbyt wiele), a które mają jedynie Cymy, Boyce i inne popularne repliki. Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Repliki firmy Bolt Airsoft, nowość. Sklep wojskowe.eu ma rzadkie repliki ICSa. Z rzadkich replik to na pewno Galil, Tavor i UAR (chociaż to airsoftowy twór, a nie replika). Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Swoją drogą, miałem problem ze znalezieniem P226 od STTI w arsenale jakiś czas temu. ;) Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 RWA, WGC, Ehobby. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Octagon Airsoft ma sporo różnych dziwnych tworów, część to ich customy, a część to repliki o jakich nie miałem pojęcia że istnieją. Nie wiem jak to do końca u nich na stronie wygląda, ale warto ich insta sobie przejrzeć. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Polecam także poszukać na www i fanpage'ach producentów ich katalogów w pdf. Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Przeleć ofertę airsoft.tiger111hk.com a napewno znajdziesz multum replik których nie ma w bazie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts