micju34 Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Witam. Szukam opinii od posiadaczy owej repliki ^^. Na pierwszy rzut replik się nie załapałem, teraz będę zamawiać jak wejdą do sprzedaży. Ktoś coś ma konretnego do powiedzenia? Osiągi na co2, awarie lub coś innego,. Dzięki i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KubaJozefek Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Siemka, jakbyś chciał to chętnie się przyłączę do grupowego zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
Lipton92 Posted January 15, 2021 Report Share Posted January 15, 2021 Witam. Odgrzeje temat, żeby nie zakładać nowego tematu. Czy ktoś z posiadaczy gazowego M1 podejmował się próby zrobienia z niego wersji z wcześniejszego okresu wojny? Zmiana przedniego bączka, wymiana celownika. I jeszcze jedno pytanie, czy da się pod niego podpiąć oryginalny magazynek bez ingerencji w replikę? Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted January 16, 2021 Report Share Posted January 16, 2021 Jeśli przedni bączek i uchwyt na bagnet jest oddzielną częścią od lufy, to pewnie nie będzie problemu, żeby przednią część odciąć. Mam tę część oryginalną i mogę ją sprzedać. Quote Link to post Share on other sites
Mekar Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 Instrukcja ze zdjęciami prostej modyfikacji zwiększającej pojemność magazynka z 15 do 23 kulek. https://www.reddit.com/r/airsoft/comments/ilzp8n/king_arms_m1_carbine_magazine_mod_1523_rounds/?utm_medium=android_app&utm_source=share Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts