sjzmisiek Posted April 30, 2020 Report Share Posted April 30, 2020 W newsach było ostatnio o karabinku psg-1 w systemie gbb produkcji vfc. Ten news gdzieś sie stracił ale ciekawi mnie nadal sam koncept i info na temat tej repliki. Zakładam, że magi g3 vfc / umarex podejdą. Gdyby ktoś miał info proszę pisać. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 1, 2020 Report Share Posted May 1, 2020 To rzeczywiście ciekawostka dlaczego ten news wyparował... Ruszam śledztwo ;) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 1, 2020 Report Share Posted May 1, 2020 @YahalomJeśli jest zaszyta gdzieś w kodzie strony to tak, ale na szczęście "mam od tego ludzi" ;) Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted May 1, 2020 Author Report Share Posted May 1, 2020 Hehe ciekawi mnie replika a nie co sie z newsem stało. Jeśli ktoś zinterpretował to inaczej to prostuję sprawe. Śledztwo umorzone ;p szanowni Panowie. Ale temat psg-1 gbb zostawiłbym otwarty. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 2, 2020 Report Share Posted May 2, 2020 Śledztwo zakończone przed umorzeniem :) Próbuję dostać nowe materiały i informacje o PSG-1 od VFC. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted May 2, 2020 Author Report Share Posted May 2, 2020 Dziękuję, czekam w takim razie cierpliwie, pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 Na chwilę obecną wiem już, że będzie to zupełnie nowy system (mechanika). Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted July 2, 2020 Author Report Share Posted July 2, 2020 Mechanika będzie inna bo to typowo karabin na semi, musi się różnić, kosmetyka bolta też - o ile pamiętam w psg bolt wyglądał inaczej i miał jak w m4 dosysacz/popychacz bolta koło okna gdzie powinny wypadać łuski. Ale jeśli dysza gbb unitu, komora hu i magi będą kompatybilne to tak naprawdę rozwinięty/przerobiony system g3 (coś na zasadzie glocków marui z semi i fullauto, które mają wymienne magi). Ale mogę się mylić, jak wiadomo firmy napędzane chęcią zysku mogą zrobić coś zupełnie nowego. Posiadacze g3, którzy chcieli by mieć też psg1 będą zmuszeni zakupić kolejne drogie magazynki gazowe do nowego systemu, zamiast używać kupionych wcześniej do g3. Ale narazie to tylko gdybanie. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted September 30, 2020 Report Share Posted September 30, 2020 Wiadomo coś więcej Panowie na temat tej mitycznej repli? :) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted October 12, 2020 Report Share Posted October 12, 2020 Na razie cichosza... Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted February 3, 2021 Author Report Share Posted February 3, 2021 Unboxing po niemiecku, z angielskimi napisami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts