Tarcza Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 (edited) Czołem! Chciałem się zapytać czy ktoś z obecnych ma może jakieś doświadczenia ze sklepem ASGear. Szukając na necie pewnej konkretnej repliki natknąłem się na ich stronę. Od razu zaświeciło mi kilka sporych czerwonych lampek, np. cena repliki była o wiele niższa niż w innych sklepach (patrząc na cenę z Taiwangun, ok. 300zł i 500zł na trwającej tam aktualnie promocji), nic nigdy wcześniej o tym sklepie nie słyszałem, nic o nich nie mogłem znaleźć na necie, ich asortyment replik jest... powiedzmy po prostu niewielki, no i strona była zrobiona z pomocą portalu Wix. Stąd też pytanie, czy ktokolwiek mógłby mi szybko zweryfikować tą stronę? W tej cenie replikę mogę już praktycznie zamawiać, a np. z Taiwanguna będę musiał jeszcze trochę pozbierać, dlatego bardzo mi na tym zależy. Swoją drogą, replika to MG42 od AGM. Owszem, wiem że chińczyk, ale znalazłem na necie wiele pozytywnych opinii odnośnie tej repliki, i chyba żadnej negatywnej, więc jestem skłonny zaryzykować. Jeśli ktoś byłby mi w stanie coś powiedzieć o tej replice z własnych doświadczeń również będę bardzo wdzięczny. Z góry bardzo dziękuję za pomoc! Edited June 7, 2020 by Tarcza Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 Możesz podlinkować? Google coś słabo szuka tego sklepu Quote Link to post Share on other sites
Tarcza Posted June 7, 2020 Author Report Share Posted June 7, 2020 https://pgross844.wixsite.com/asgear Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Sorry, ale to wygląda jak krzak. Quote Link to post Share on other sites
jarekfn Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Widziałeś napis na dole strony? © 2023 by ASGear - Piotr Gross. Proudly created with Wix.com Niniejsza strona nie jest prawdziwym sklepem, ma ona jedynie na celu sprawdzenie, jak tworzy się strony w serwisiewww.wix.com This website is not an actual shop. It is made just to learn how to make a website onwww.wix.com Quote Link to post Share on other sites
Tarcza Posted June 8, 2020 Author Report Share Posted June 8, 2020 Nie da się ukryć, to sporo wyjaśnia, przeoczyłem to :D Cóż, temat zamknięty, dzięki za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts