Kondor220V Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 X47. Futurystyczne i ładne. Bez rekinopodobnych dodatków Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 czy chodzi ci o to? KLIK Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Tak o to chodziło to właśnie zestaw szyn x47. Tak to wygląda na moim AKMS http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/deeb4f86a107567c.html Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) true X47 jest świetny - ale jeśli koledze ciąży przód.... Z drugiej strony wszystko jest lepsze od tego potworka którego chce popełnić kolega... Edited February 28, 2010 by SoP-PeL Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Tak poza dyskusją- Wyborowiec świetny AKMS! ;D Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Dziękuję bardzo staram się :D Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) To teraz z innej strony jak usztywnić składaną kolbę żeby nie latała na boki? Bo ta kolba którą zrobiłem jest z drewna i za nic nie będzie ona pasować do risów wyglądem (chyba) i czy można tą konwersję wyrwać taniej? bo patrzyłem tutaj KLIK i 1600 zł za trochę szyn to wydaje się dużo. Wyborowiec ładny ten akms twoj ;-) Edited March 1, 2010 by siannko Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Bo to sie szuka po sklepach asg a nie z ostrymi... http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...47_p_j-981.html W ostrych tez kolba potrafi latac. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) Dzięki za pomoc w sprawie szyn ale jeszcze nie usłyszałem odpowiedzi na wcześniejsze pytanie da się czy się nie da tej kolby jakoś dokręcić /usztywnić bo jeśli nie, założę custom kolbę z drewna i myślę że to źle by nie wyglądało. A i jeszcze zdążyłem wyszperać takie cos KLIK jest o 110 zł tańsze poradźcie co będzie lepsze Edited March 1, 2010 by siannko Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 i następny tańszy KLIK Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 A kolega umie czytać? Jeden jest niedostępny drugi jest tylko do ICSa... Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Siannko o ile nie masz kolby składanej na bok kałacha tak jak np. ja to nie powinna ruszać się na boki. Może źle dokręcona? Albo jakiś chiński ZnAl? Stalowa w cymoskim AKMS siedzi jak marzenie. Co do x47 to są tańsze (choć może nie tak ładne ;) ) sposoby montowania koli, nie musisz sie ograniczać do tego konkretnego Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) bo to chyba nie akms tylko aks z ZnAl'ową kolbą i stalową "stopką". A co do szyn to i tak na razie kasy na nie nie mam ale tak na przyszłość się dopytuje na razie chcę tylko zrobić ten chwyt i kolbę a to będzie wymienne Edited March 1, 2010 by siannko Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Skoro kolba od AKS ci sie telepie, to zamontuj tą drewnianą "custom" o której wspominałeś i problem z głowy. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 I chyba tak zrobię a tragicznie wyglądać nie będzie (chyba) Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Wg mnie bedzie ale to Twoj AK. Jakbyś nie wiedizla w ostrych też się potrafi telepać. Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ja to nie wiem co Wy chcecie od tych kolb w palnym AKMS kolba chodzi góra dół a ludzie z tym żyją to samo w replice ;) . Coś o tym wiem. I na prawdę nigdy nie widziałem sensu jakiegokolwiek minimalizowanie tych luzów czy to w AKS74 czy AKMS. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Przywal jeszcze jakąś pokraczną lunetke w stylu Accupointa- bedzie śliczny :lol: Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 i latarka... i koniecznie ładownica na kolbę ( ta z nabojami ) :D Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nie zapomnijmy o siknięciu sprayem na srebrno żeby było bardziej w stylu Punishera :D Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 "no nie róbcie z nas pederaaastów" :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 (edited) wygraliście... ZAKŁADAM NORMALNĄ KOLBĘ !!!!! albo... a zobaczę ;-) ta będzie wymienna a propo montażu czy kupić boczny na razie czy poczekać i kupić cały front/konwersję? Edited March 2, 2010 by siannko Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Kup to co ci sie bardzie podoba i uważasz że bedzie bardziej przydatne. Koli masz pod ten montaż? Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 nie koli też jeszcze kupię ale się zastanawiam jaki Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 EOTech'a ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts