Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czego osoby które nie ukończyły 16 lat nie mogą sie strzelać

Recommended Posts

"Czego" :wink: chyba dla-czego :wink:

Ale wracając do tematu to hmmm...Może, dlatego że taka osoba ma jeszcze nie ukształtowany światopogląd i może źle wywnioskować to, że może strzelać do ludzi z plastikowej zabawki (Choć nie mówię, że można strzelać do wszystkich, kogo popadnie na ulicy!) to może też to robić z prawdziwą bronią, ale mam pewnie tylko trochę racji więcej o tym poczytasz na stronie WMASG http://wmasg.pl/artykuly.php?artykul=42

Może to przybliży Tobie, dlaczego może to zostawić trwały ślad na twojej psychice. Ale swoją drogą to, kto wie może wiesz, co nieco o życiu i rozróżniasz, co złe a co dobre (w trochę trudniejszym sensie)

Pozdrawiam Jakub

P.S top powinien być przenieśony z imprez do prawa, ale jak się mylę to przepraszam

czyzby sie niejaki ape przypominał?? tylko że tamten był prawie jak rambo robi dużą różnicę. Czy rodzice nie interesują się co się dzieje z dzieckiem jak sie go uczy strzelania do ludzi? A pozatym proponuje żeby każdy mający mniej niż 14 lat pokazał rodzicom a) napis na pudełku z repliką B) temat o nieszczęśliwych wypadkach na poligonach

Mam 12 lat jestem dobrze zapoznany z temate.Ale co z tego.I tak nie mogę jeździć na zloty.Czego tak jest???Nie wiem może wy mi powiecie??? :evil: :evil: :evil:

Na pomoc jest już chyba za późno. Arthur poklepać Cię po ramieniu? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...