Pi3otr Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Bylo juz to. Wyslalem maila do taiwangun i odpowiedziali ze oba modele beda dostepne na wiosne. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Kiedy i ile, i czemu tak drogo... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Napisali "na wiosne" czy podali jakis konkretny miesiąc?? Ja licze że cena nie będzie wyższa niż 450 złotych :D Quote Link to post Share on other sites
fidell Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 AK JG nie posiada metalowego body, jak chwali się tym airshitguns... plastik zaś to plastik - taki jak w springach wella, tyle że pomalowany w odcieniu body z tm... po rozebraniu "repliki" naszym oczom ukazuje się smutna prawda ;( co do gripa pistoletowego - pasuje do tm, trzeba tylko podziałać pilnikiem do paznokci - roboty na 5 minut. a co do przekładania części z bety - mi się moja znudziła, więc po wymianie całego przodu i okładziń powstanie w miare przyzwoity kałaszek (imo trzeba by jeszcze postarać się o rurę gazową i podstawe muszki, bo w JG plastik jest lipny) pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Ale o JG jest dalej Quote Link to post Share on other sites
KoRn-ik Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Napisali "na wiosne" czy podali jakis konkretny miesiąc?? Hajdi ponoc na poczatku kwietnia... Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kurde balans to ja sie napaliłem na slr'a i meczy mnie czekanie az bede mial kase, a tu prosze za miecha wsysne tą S'ke :] Tylko maga bede musial dokupic tm'owskiego z tego co wyczytalem na zagranicznych forach to mag z paczki cymki nadaje sie tylko jako wypychasz w kamizelce... :F Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 pisalem juz w innym watku-kolesie z airsoftguns powiedzieli ze pod koniec marca maja juz miec Ak takie jak jg, tylko tym razem z metalowym gearboxem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts