kornol Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 dobra... mam jeszcze jedno pytanko. czy ten mag bedzie pasował do G3 SAS-a Wella ? http://machinegun.home.pl/sklep/product_in...ecd3f0a54923bf2 To jest mag z CA. Bo ktos tam wczesniej pisal ze gdzies probowal wlozyc swoj magazynek od G3 i nie mógł go wsadzić, to gdzies na poczatku topicu bylo. Chyba ze jest gdzies cos po mniejszej cenie, ale nie chce hi-capa, grzechoczke juz mam, hehe. Bo znowu te z firmy "STAR" mieszcza tylko 20 kulek... zenada delikatnie mowiac. jakby 30 miescilyu to juz bym brał. Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Bo znowu te z firmy "STAR" mieszcza tylko 20 kulek... zenada delikatnie mowiac. jakby 30 miescilyu to juz bym brał. No nie wiem czy wiesz , ale magazynki do G3 w "real steel" mają pojemność własnie 20 "pestek" 7.62x51.. Quote Link to post Share on other sites
Haron666 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Ja strzelałem z M16 A1 z magow stara 20BB. Fajnie jeden mag= 1 seria :D Quote Link to post Share on other sites
kornol Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 A wiec, byly by to real capy :P eh, ale 20 kulek? to na karabin szturmowy jednak za malo, na np wyborowy to ok. ale przyjdzie zeby poszarzowac to pujdzie jedna seria doslownie jak kolega wczesniej napisal. TO chyba lepiej bedzie zainwestowac w ten mag z CA . ale powtarzam pytanie? czy napewno te magi wchodza i nic nie trzeba pilowac itd. czy wchodza idealnie? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
lup Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Mam te reale i wcale nie narzekam a jak chcesz siać to masz hicapa nie? Po drugie jak trochę zetniesz taki bolec przy sprężynie to masz dodatkowe 2-3 kulki które zostają w kominku hopsiupa. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Czoper jest dla mnie jednym z autorytetow w asg wiec jak on coś powie to koniec musi to być racja. Te stary pasują bo ludzie ich używają a skoro w TM pasują stary to dla czego CA nie miały by pasować? poza tym do g3 TM pasuja magi CA, a nasza zabawka jest dokładną kopią więc pasują. Pozdrawiam Kosmo Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Właśnie dostałem części nowe do niego i nie umiem go rozłożyc. Czy ktoś może mi powiedziec w jaki sposób go rozbierać? Oczywiście pomijam rzeczy oczywiste jak odkręcenie wszsytkich śrubek choć i z 1 mam problem. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 0. wypinasz cały front i odpinasz baterię 1. odkręcasz denko gripa i wyjmujesz silnik 2. jak wykręcisz te śruby mocujące chwyt do GB (są w środku chwytu) to go ściągasz 3. potem dopiero rura gazowa i reszta śrub w body... 4. u mnie trzeba delikatnie podważać całość jak rozdzielasz na dwie połówki, bo coś tam je zawsze trzyma dość mocno. To tak w baaardzo dużym skrócie :) Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Temat wyczyszczony, zostały w miarę konkretne posty. ;) Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Śpieszę donieść że replika potaniała o ok 30 zł na GunFire.pl i teraz kosztuje 369zł z pełnym osprzętem. http://gunfire.pl/product-yid-1141340996-G3-SAS-Well-R8.html No to teraz tylko oczekiwać aż Krakman obniży cenę :D Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) Tak sobie dzisiaj myślałem.... Czy do G3 będą pasować magi to M4? Wyglądają podobnie, i do m4 są bardziej dostępne... Melduję, na Gunfire G3 SAS kosztuje 299zł Edited May 12, 2007 by Saba Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) Tak sobie dzisiaj myślałem....Czy do G3 będą pasować magi to M4? Wyglądają podobnie, i do m4 są bardziej dostępne... Melduję, na Gunfire G3 SAS kosztuje 299zł chyba nie miałeś nigdy maga do g3 w ręce żeby tak mówić... Toż to herezja Edited May 12, 2007 by Kosmo Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 No nie miałem, nie miałem :) ale wydają mi się z lekka podobne... Zastanawiam się nad zakupem G3 SAS, i nie widzę dużego wyboru magów... :/ Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Low cap stara, HI cup CA lub TM i to chyba wszystko. Jak wiesz nie jest to popularna rodzina (G3) więc za dużo nie ma. I ładownice też byś musiał mieć BW. Quote Link to post Share on other sites
kielbasa Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 panowie ,nie zjedzcie mnie ,ale mam pytanko dotyczące tego guna .opłaca sie jeszcze teraz kupować go??? bo przyznam ze cena jest całkiem przyzwoita :???: Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Ja powiem, że owszem, na airshitguns.pl też jest za tyle. Zapewne zbrojownia i Taiwanguns pójdą w ich ślady... Edited May 13, 2007 by Saba Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 W obu sklepach znów jest cena 399zł :( Quote Link to post Share on other sites
przemo76suw Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 mam pytanie jaka rozkladana kolba bedze pasowla do r8 Quote Link to post Share on other sites
look17 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Jakakolwiek od MP5... Jeżeli pasuje do MP5 wella. R8 ma "empepiątkowe" zakończenie body - tylko 1 pin. Stockowa kolba jest kolbą od MP5 Quote Link to post Share on other sites
_domino Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Próbowałem rozkładaną od MP5 właśnie (JG). Nie pasuje. Nie wchodzi w szyny. Quote Link to post Share on other sites
Nakai Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ja mam dość ciekawy problem z mojim g3, dostałem je wczoraj o 17, wszystko łądnie pięknie, poszedłem postrzelać. Osiągi w 100% zadowalające, wygodny i ładny. Wracam do domu, patrzę, chwyt pistoletowy jest pęknięty w poprzek. mocniej pociągne i się urwie... ani razu replika mi nie spadła, nie udeżałem w nią i pierwszegod nia mam taki kurde probelm... :/ Mam jeszcze pytanie, można by zrobić odelać części z żywicy epoksydowej??. Jaką trwałość by one miały?? Quote Link to post Share on other sites
przemo76suw Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Mialem podobny problem z chwytu zrobila sie pajeczyna ale C.T.I jest dobra na wszystko. Pytalem okolbe bo pasowac bedze z CA ale kosztuje ponad 200 gdzes widzalem po 85 z CM ale obawiam sie ze moze byc nie kompatybilna z wellem Quote Link to post Share on other sites
wojownik Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 witam Czoper mam pytanie do Ciebie do czego służy taki przesównik na początku lufy w mp5 cm? jestem bardzo początkującą osoba i to nie jest moje konto pisze od kolegi. z góry wielkie dzieki Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 8O Do niczego nie służy, chyba, że do zabawy. Jeśli dobrze cię zrozumiałem. PS.: Niezły OT swoją drogą. 8O Quote Link to post Share on other sites
lup Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 mam pytanie jaka rozkladana kolba bedze pasowla do r8 O ile popróbowałem kilka to żadna nie wchodzi bez problemowo. Mi udało sie dopasować (spiłowując trochę szyny) od jednej taniej Cymy ale z metalowymi usztywnieniami w środku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts