gobbo Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Czy ktoś posiada taka replike? Jesli tak to prosilbym o opis. Z gory dzieki. Pozdrawiam Gobbo Quote Link to post Share on other sites
arch deluxe Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Regulowany HU, regulowana szczerbinka , trochę lepsze wykonanie. Co do zasięgu to nic nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
mig Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 A da ktoś link do tego czegoś? Quote Link to post Share on other sites
Pi3otr Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 http://www.airsoftguns.pl/?v=201& prosze bardzo... Pozdro edit: mi link dziala ale jesli cos jest nie tak to wejdzcie w "karabiny sprezynowe "===>"Nowa wersja Heckler & Koch G36 + TŁUMIK - 1,8 kg! - NOWOŚĆ" Quote Link to post Share on other sites
bizzy Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Link do strony głównej.... Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Warto to kupic? Posiadam aktualnie M16A3 wella i sie polamal :? kleic nie ma sensu bo sie znowu lamie 8O Wywalilem 2 paczki poxipolu i nic :/ Na sciane dam. Chce se kupic cos krotszego. Lufe dam ta dluga z M16 i powinno byc git. To wartałoby to kupic? Quote Link to post Share on other sites
Pi3otr Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Juz lepiej kupic tego G36c(M41) na taniemilitaria.pl . Kosztuje on tam 34 zl (maja jakas promocje czy cos) strzela pewnie podobnie jak ten niby "nowy" G36c z airsoftguns.pl ale za to mozna do sobie fajnie stuningowac :wink: Pozdro Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 ja bym moze stuningowal ale widzialem tego kloca(M41) :F Strzela (czytaj pluje) na 7m i do tego malo solidne wykonanie :/ Nie lepiej kupic tego(M49) i wsadzic dluzsza lufe i wsadzic podkladki? mi wystarczy 25m skutecznego zasiegu... Quote Link to post Share on other sites
Pi3otr Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Oczywiscie ze mozna kupic... Jak za ta cene(49zl) nie mozna sie spodziewac ze to bedzie jakikolwiek inny material niz ten zastosowany w M41. Do przerobek nadaja sie pewnie tak samo bo konstrukcja jest zapewne bardzo podobna(jak nie identyczna). Jednak tlumik daje te kozysc ze mozna wstawic dluzsza lufe... Wybor zalerzy od Ciebie. Jednak jesli sie juz na niego zdecydujesz to napisz jakas fajna recke :D Quote Link to post Share on other sites
mig Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Podejrzewam ze flaki są te same co w M41, czyli preclufa z obi i będzie strzelał ;) Co ciekawe - wygląda na to że nareszcie zrobili normalną składaną na bok kolbę a nie jakąś odczepianą. Moim zdaniem za taką cenę można, ale tylko jeśli ktoś ma się czym strzelać i kupi to jako eksperyment do podkręcania. A jak ktoś nie ma nic to niech sobie lepiej kupi markową krótką sprężynę ( w promocjach nawet po 50-60 złotych) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Podejrzewam ze flaki są te same co w M41, czyli preclufa z obi i będzie strzelałTo rzeczywiście ma regulowanego hopka! Parę miesięcy temu rzucił mi się w oczy w Kocashopie - najwidoczniej Airsoftg... nie śpi i też go zauważyli. Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted December 22, 2005 Author Report Share Posted December 22, 2005 Zamierzam kupic takie "cudo" bo moja "ukochana" M-16 sie polamala ale ja pokleilem. Mam czym strzelac tylko nie wiem jak dlugo. Jak kupie to napisze tutaj recke zeby kazdy wiedzial co to jest :P Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 I co z recka?? Fajnie wyglada na zdjeciach, pkusilbym sie o takiego Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
rafio Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Ja mam wlasnie takie g36- kupilem z airsofguns. Jak na swoje mozliwosci to spora cena, lepiej kupic w taniemilitaria i ztuningowac za pozostalosc kasy. Zasieg maly ale ztuninguje chyba w ten wekend to troche sie polepszy. I kulek tam nie wlazi 26 tylko z 2razy wiecej. Sam wlozylem tam chyba 50 (pozniej w liczeniu juz sie sam pogubilem) i nie chcialem wkladac wiecej bo cos sprezynka w magazynku dziwne dzwieki zaczela wydawac jak nastepna kulke chcialem wlozyc. Ale spokojnie nie 26 kulek tylko 40 mozna wlozyc. I to co jest najgorsze nie wiem ile bedziesz poprawial celowniczek to i tak nie trafisz z ok.10 metrow w kubel. Sam stalem w oknie kubel stal moze 10m od okna i nie dalo rady trafic, albo to za wysoko albo za nisko. Raczej wina kulek to nie jest (bo uzylem perel)i wiatr wtedy nie wial. Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 byc moze to HU byl zle wyregulowany (jezeli ma takowego) a pozatym tym perlom bym nie ufal. To sa 0,12g wiec za dobrze nie leca. Spruboj z HU pokombinowac moze bedzie lepiej. Quote Link to post Share on other sites
rafio Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 W piatek moze sobote rozkrece i troche sie z nim pobawie. Quote Link to post Share on other sites
eltharion Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Strzela (czytaj pluje) na 7m Sorry że taki stary quote, ale mi strzela na około 25m, a po tuningu jakieś 55. Może widziałeś wadliwą wersję? :D [ Dodano: 09 Lut 2006 13:37 ] aha i jeszcze do odległości: te 55m. to przy b. dużym wietrze :) Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 Chyba nie. Chodzi mi o skuteczny zasieg. Maksymalny to jakies 20m. Mam teraz ten model i go potuningowalem. Strzela (skuteczny) na 30m a maxymalny 45-50m. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 55'my ass, 10 bouforta w plecy powiadasz? :wink: Quote Link to post Share on other sites
rafio Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Mam teraz ten model i go potuningowalem. A co tam ztuningowales?? Cos kupiles, czy samorobki? Bo ja zamierzac ztuningowac. Rady? Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 No wsadzilem lufe z M16A3 Wella i dorobilem HU. Sprezyna tez oczywiscie z eMki i 2 podkladki zeby wyciszyc. W zasadzie to wszystko. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Kuźwa to nie licytacja, jednemu na 15 m drugiemu na 40 a trzeciemu na 55 m noładnie ładnie. Powiem jedno: Zmierz ta odleglosc a pozniej powiedz, bo na oko to lekarz babie krople zapisał i 55m to tuningowane eletryki strzalaj... albo sprezynowe snajperki np vsr.... Panowie ja juz zrozumialem ile to jest 50 m, pora na was. Quote Link to post Share on other sites
yeahlon Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Mnie wali na 30-35 skutecznego mniej wiecej, z wymienioną lufa :) Poza tym ja mam "regulowany" hop up :P Rozne wersjie chyba tego tez są bo niektórzy dorabiaja :) A kupiłem za 33 zł na Allegro :) Quote Link to post Share on other sites
gobbo Posted February 22, 2006 Author Report Share Posted February 22, 2006 Kuźwa to nie licytacja, jednemu na 15 m drugiemu na 40 a trzeciemu na 55 m noładnie ładnie. Powiem jedno: Zmierz ta odleglosc a pozniej powiedz, bo na oko to lekarz babie krople zapisał i 55m to tuningowane eletryki strzalaj... albo sprezynowe snajperki np vsr.... Panowie ja juz zrozumialem ile to jest 50 m, pora na was. Jest taka sprawa. Mam ogrodek (dl. 35m) i przeleci kulka prosto przez caly ogrodek i jeszcze leci dalej. Pozatym postawilem kolege przy plocie na koncu ogrodka i mu headshota trafilem. Wiec nie mow mi ile to jest 50m bo sam wiem. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Ojojojojoj nie bulwersuj sie tak bo w wieku 40 lat bedziesz mia wrzody zołądka. 50 m to duzo, elektryki z CA smmigaja na PONAD 50 metrow, wiec ...... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts